RIAA: Rega Aria vs Audio Analouge AAPhono

ynot

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.06.2006
Innlegg
1.488
Antall liker
748
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
0
Hei folkens, en ny RIAA-tråd.

Viruset river kropp og ører, og lommeboka i filler :/

Ny vinylsnurrer og arm (ClearAudio Performance med Tracer arm) er på vei og jeg tenker at da må vel mer i vinylriggen oppgraderes.
Jeg har i dag Rega Aria som RIAA og vurderer Analouge AAphono for oppgradering. Noen som har erfaringer med denne, evt til å sette de to opp mot hverandre?
PU som jeg bruker i dag er Orofon 2M Black, men den tenkte jeg å beholde en stund til, før den oppgraderes til noe som matcher resten bedre enn den. Mao så er ikke PU tema (enda ;))
 

haifi

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
06.10.2003
Innlegg
174
Antall liker
68
Sted
Ås
Hei, jeg er oppsatt med AAphono riaa. Bruker den med Cadenza Black. Har ingen peiling hvordan Rega Aria oppfører seg. Jeg har testet AAphono direkte mot Rogue Ares riaa med rør eneste. Forskjellen der er at Roguen er superdetaljert, nøytral og litt kjølig mot AAphono som er saftigere med mer kropp og bunn (bass). De var så forskjellig at jeg vil ikke si at den ene var bedre. At jeg endte opp med AAphono var at jeg likte den varmere klangen OG at jeg har AAdac og Audio Analogue Maestro i racket. Roguen passet ikke inn fysisk...(tulling vet det)

Du ble nok ikke klokere av dette..men AAphono er ikke superanalytisk og spinkel hvertfall.
 

ynot

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.06.2006
Innlegg
1.488
Antall liker
748
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
0
Jeg har en på vei i posten så da får jeg sette de opp mot hverandre og teste i påska.
Alltid bra å høre andre sine erfaringer :)

Selv om 2M og Cadenza ikke er sammenlignbare så er det skarp sliping på de begge Black'ene og heller vel mer mot det analytiske enn det varme.

Egentlig liker jeg det litt "kaldt" og analytisk, men siden jeg har Sonus faber så er vel det en sannhet med modifikasjoner.
Det gledes ;)
 
Topp Bunn