Reparasjon av gammelt B&O-anlegg

trygvetv

Helt fersk
Ble medlem
06.11.2013
Innlegg
2
Antall liker
0
Hei

Jeg er den heldige (?) eier av et stykke arvegods fra familien, et Beomaster 1900 fra tidlig åttitall. Det siste året har det vært noe skurring på lyden (type dyp bassduring), spesielt når man bruker radioen, så jeg bestemte meg for å levere det inn på reparasjon.

Det er nå fire måneder siden jeg leverte inn til Senter Service i Trondheimsveien, og de har enda ikke sett på det. Jeg har ringt å mast et par ganger, men jeg begynner å bli lei. Trenger alternativer. Jeg var innom en reparatør på Frogner tidligere, men han ville ikke reparere B&O, så han sendte meg bare til Senter Service.

Finnes det noen andre som reparerer slike anlegg i Oslo?

Trygve

 

JackX

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.03.2002
Innlegg
2.414
Antall liker
1.351
Er ikke helt overbevist om at du ar truffet 100% riktig plass å legge ut din "frustrasjon".
Når først det er sagt så må jeg si at jeg ikke helt kjenner igjen hvordan B&O i Trondheimsveien jobber; jeg har hatt mitt store Beosystem 8000 hos dem til div rep opp gjennom årene, og de har alltid holdt hva de har lovet. Både tid, rep.omfang og pris har vært SpotOn.

Dra opp til dem igjen og forhør deg hvorfor Ting Tar Tid. Du får svar!

Andre? Ikke som jeg vet om iaf.

Cheers!
 

trygvetv

Helt fersk
Ble medlem
06.11.2013
Innlegg
2
Antall liker
0
Beklager hvis jeg bomma på forumet, men jeg fant ikke noe bedre alternativ...

Jeg har ringt opp og mast på Senter Service igjen, de hadde fortsatt ikke sett på den men skulle prøve å få det til snart. Fint at du har en annen erfaring med dem, jeg har vel bare vært uheldig da.

Trygve
 
Topp Bunn