Problemer med F5

6bm8

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2005
Innlegg
1.775
Antall liker
329
Sted
Gressvik/Fredrikstad
Torget vurderinger
1
Har akkuratt satt strøm på en standard F5. Problemet er at jeg får 2,6V over R11 og R12 (0,47Ohm 3w) P1 og P2 er satt riktig og stilt helt moturs, transistorer er målt og funnet hele, men kan det være at dem kortslutter når dem får spenning hvist dem er defekte? Tenker da på Irfp9240 og 240.

R11 og R12 blir glovarme og brenner opp, så det tyder på at det kun er dem som skiller mellom V+ gnd V-
Har dobbeltsjekket og alle resitorer er satt riktig..

Pass F5 Sch.jpg


Mvh
Morten
 

yggdrasill

Hi-Fi interessert
Ble medlem
23.01.2011
Innlegg
72
Antall liker
10
Hvilken spenning får du over R3/R4? Evt uten strøm på - hvilken motstand måler du over R3/R4?

P1/P2 skal vel være kortsluttet (før du begynner å justere) -> 0R
 

6bm8

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2005
Innlegg
1.775
Antall liker
329
Sted
Gressvik/Fredrikstad
Torget vurderinger
1
Hei, innlegget ditt fikk meg til og tenke litt. Jeg loddet ut P1 og p2, det var brudd i den ene. Har bestillt nye så får jeg se hvordan det blir. En kanal spiller da :)

Takk får hjelp


Mvh
Morten
 

Halair

Overivrig entusiast
Ble medlem
10.10.2014
Innlegg
900
Antall liker
767
Sted
Sandefjord
R11/12 blir glovarme også når forsterkeren er OK, dog skal de ikke brenne opp ;)
 

6bm8

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.01.2005
Innlegg
1.775
Antall liker
329
Sted
Gressvik/Fredrikstad
Torget vurderinger
1
Er klar over det. Her var det brudd i pot 1 så all kremen gikk gjennom R11. Transistorene klarte seg men R11 forsvant! :p

Spiller Vakkert nå!!
 
Topp Bunn