PMC prodigy for slanke lommebøker. Lansering av PMC Prodigy i dag og torsdagen 20 juli.

I forbindelse med lanseringen av PMC sin budsjett-serie på München High-End i mai. Så vil vi holde lang åpen i dag 18 juli til kl. 19.00 og torsdagen 20 juli med fokus på Prodigy-serien.

Prodigy-serien er de mest budsjettvennlige høyttalerne hittil fra PMC. Likevel har de samme teknologiske løsninger som de langt dyrere PMC-modellene.

Med Prodigy-serien bringer den britiske produsenten sin unike høyttalerteknologi ut til et enda bredere publikum. Både prodigy1 og prodigy5 er bygget over samme lest som de dyrere PMC-modellene. Begge har det patenterte ATL bass-systemet som benyttes i øvrige PMC-høyttalere.

Den kompakte stativhøyttaleren prodigy1 og den gulvstående prodigy5 har samme 27 mm diskantelement og 130 mm basselement. Disse er resultatet av over 30 år med forskning, utvikling, måling og lytting for å oppnå en lydkvalitet nærmest mulig musikken som spilles inn.

Bassenheten er hentet fra PMC ci-serien, som har blitt referansen for Dolby Atmos-musikkmiksing rundt om i verden. Soft dome-diskanten er utviklet for PMC result6 studiomonitorer, og understreker PMCs filosofi «fra studio til hjemmebruk».

Prodigy er designet og bygget i Storbritannia. Begge modellene leverer oppløsning og bassdybde som tilsynelatende overskrider størrelsen. Høyttalerne i Prodigy-serien er enkle å drive, og klarer seg med moderat effekt både til stereo eller multikanal. De leveres i sort silk-finish, som gir dem et elegant designuttrykk.

Prodigy5 er en kompakt gulvstående høyttaler med et lite fotavtrykk, og tar ikke mer plass enn en stativhøyttaler. Den passer i alle typer interiører, og kan fylle større rom med tyngde og oppløsning.

Prodigy1 er en kompakt stativhøyttaler, ideell for små og mellomstore rom. Også den minste modellen i serien gjengir den dynamiske og naturlige lyden som er typisk for PMC.

Musikkgjengivelsen er av samme høye kvalitet som PMCs studiomonitorer, og kjennetegnes av stor spredning, svært bred «sweet spot» og eksepsjonell detaljering.

Priser:

Prodigy 1: 15.490,- pr. par
Prodigy 5: 25.490,- pr. parNorsk AudioTeknikk AS
Ullevålsveien 13
0165 Oslo
Tlf: 22200095
Mail: morten@norskaudioteknikk.no
Web: www.norskaudioteknikk.no
Facebook: https://www.facebook.com/NorskAudioTeknikk/
Facebook PMC: https://www.facebook.com/groups/384770248991790/
PMC+Prodigy fam.jpg

P-5.jpg

P.1.jpg
 
Sist redigert:

Kommentarer

nat

Bransjeaktør
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
1.363
Antall liker
2.760
Torget vurderinger
5
Deilig å se edruelige priser for greie pullerter! Burde bli en hit dette.
Vi har ventet på denne serien siden 2019. Resultatet er helt klart godkjent.
Trur mange vil bli overrasket hva PMC har fått til til den prisen. Du får ikke "porno" finish. For det koster veldig mye av den totale kostnaden på en høyttaler og da er alternativet å redusere lydkvaliteten til den prisen. Så her kjøper man med ørene. Fortsatt og Made in GB.
PS. Dem er ikke på noen måte stygge. Bare "enkle" i utrykket ;)
 
Sist redigert:

Informasjon om bruker

nat
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
2.760
Link til alle artikler
237
nat sine annonser
Bransjenyheter
Norsk Audio Teknikk Horten messa 2023.

Norsk Audio Teknikk Horten messa 2023.

  • 12
Her er en liten oversikt på hva vi skal spille på under Horten messa 2023. Som forsterker og streamer blir det den Svenske Bladelius Ask. Som har siden lanseringen på fjorårets Horten messe vakt...
Fortsett
Bransjenyheter
Da er vår nye Bladelius Ask demo modellen på plass. Nå i sort med MM/MC Phono.

Da er vår nye Bladelius Ask demo modellen på plass. Nå i sort med MM/MC Phono.

  • 3
Da er den nye Ask demomodellen på plass i butikken. Nå med sort finish som faktisk ikke gjør noe forskjell på lyden;) Denne har også MM/MC Phono for dem som skal snurre vinyl. Les mer om Ask...
Fortsett
Bransjenyheter
Bladelius Ask – Et Sommereventyr

Bladelius Ask – Et Sommereventyr

  • 17
Sommeren 2022, da solen skinte og fuglene kvitret, ble Ask integrert lansert. Det startet som en ren integrert forsterker, men som en typisk sommerflørt, utviklet den seg og fikk tilvalg av...
Fortsett
Bransjenyheter
Om dere har tid i morgen søndagen 6 august?

Om dere har tid i morgen søndagen 6 august?

  • 0
Da blir det blues toner og poesi med Knut Reiersrud og Dagfinn Nordbø på Skillebekk. Hvor dem skal fremføre det legendariske "Ole Bull Show" Fortsatt plasser igjen!
Fortsett
Bransjenyheter
Sound Advice har testet. PMC Prodigy5.

Sound Advice har testet. PMC Prodigy5.

  • 2
Nok en test av PMC sin budsjett-serie Prodigy. Denne gangen i Sound Advice hvor dem skriver. «Setter ny standard i prisklassen» "The effect of all this is immediately apparent when the Prodigy 5...
Fortsett
Bransjenyheter
Engelske Gramophone er først ute med test av den nye PMC Prodigy5.

Engelske Gramophone er først ute med test av den nye PMC Prodigy5.

  • 0
Vi har ventet på at de første omtalene av den nye PMC Prodigy serien skulle komme. Engelske Gramophone er de først med test av Prodigy5. "prodigy5 is a floorstanding speaker that is compact...
Fortsett
Topp Bunn