Patos Basic 110 Kinavare - fikse diskantene eller kjøpe høyttalere på brukten?

heraldo

Medlem
Ble medlem
24.05.2014
Innlegg
11
Antall liker
0
Hei, har noen Patos Basic 110 som var kjøpt på Komplett i sin tid, antar at det er de "Kina-høyttalerne" som det var så mye styr rundt.
Testet dem i går opp mot noen eldgamle Heco Interior 100 Heco Interior 100 | Hifi-Wiki.de og i forhold til dem hørtes de ut som om diskanten var nesten helt borte, meget mørk lyd, i tillegg hørtes de innestengte ut og boomy, selv med skumgummi i bassrefleksrøret.
Må også nevne at de ble koblet til en T-Amp, hadde ikke noe annet tilgjengelig.

Jeg har lest et eller annet sted at diskantbytte kunne hjelpe i alle fall på den første svakheten i lista mi. Noen tips? Er det verdt det eller får jeg bedre hyllehøyttalere for tilsvarende pris på brukten?
 

heraldo

Medlem
Ble medlem
24.05.2014
Innlegg
11
Antall liker
0
Hei og takk for tips! Har lest den tråd tidligere og derav min interesse for eventuelt diskantbytte. Er Basic 110 MK2 og Basic 110 såpass like at det ikke spiller noen rolle hvilken modell instruksjonene gjelder for? Nettsiden til Patos hadde visstnok på et tidspunkt informasjon om de kina-varene og hvordan utbedre dem, men siden er for lengst borte og ikke lagret på webarchive såvidt jeg kunne se.

Så er spørsmålet om det er verdt å kjøpe diskanter til rundt 1000 lappen eller å kjøpe noe annet på bruken til samme pris.
 
Topp Bunn