Ophidian høyttalere nå i sortimentet hos Audio Agenten

Ophidian er en engelsk høyttalerprodusent med kvalitet i alle ledd. Konstruktør og eier er Gareth James.

Ophidian bruker sin egenutviklede Aeroflex teknologi som kan beskrives som en mellomting mellom bassrefleks og transmission line.

Ophidian ble grunnlagt i 2011 med mål om å produsere britiske høyttalere av høy kvalitet som overgår deres fysiske dimensjoner.

Alle ophidiske høyttalere har den unike AEROFLEX basstopologien som sikrer ren og nøyaktig bassgjengivelse fra selv fra de minste kabinettene.

Hvert skap er håndbygget i Sheffield, England med montering og kvalitetskontroll fullført på Ophidian HQ på Wirral i Nordvest-England.

Hundrevis av timer med design, prototyping, måling og lyttetester har gått med til å lage hver ophidisk høyttaler


AEROFLEX er en unik basslastingsmetode som gjør det mulig for selv de mest kompakte kabinettene å levere ren og nøyaktig bass.

Porterte høyttalere eller reflekshøyttalere, som de ofte kalles, gjenbruker det som ellers ville vært bortkastet energi fra baksiden av bassdriveren for å øke de lave frekvensene.

Dessverre i de fleste systemer er størrelsen på porten utilstrekkelig, og ved høye volumer eller til og med under bare korte musikalske topper oppstår uønsket støy og forvrengning.

Ved å bruke et mye større og lengre portsystem senker AEROFLEX lufthastigheten drastisk, og kontrollerer føreren riktig gjennom hele slaget. Dette forbedrer det dynamiske området betydelig og sikrer at høyttaleren gir samme tonebalanse ved både høye og lave volumnivåer.

Porten er innebygd i selve skapet og forbedrer strukturell stivhet som igjen forbedrer kvaliteten på mellomtonen.


De elektriske delefilterne i alle ophidiske høyttalere bruker komponenter fra industrilederne Mundorf i Tyskland, inkludert audiofile kondensatorer, rene oksygenfrie kobberspoler og metalloksidfilmmotstander.

Bruken av slike komponenter av høy kvalitet sikrer at signalintegriteten bevares fra begynnelse til slutt, og musikken høres ut som den ska


Alle ophidianske høyttalere har drivenheter designet for å levere musikk så fri for forvrengning og fargelegging og så naturlig som mulig.

Diskantenhetene, fra den anerkjente produsenten SEAS of Norway, har Sonolex-belagte stoffmembraner som gir en detaljert, men jevn ytelse som er lett å lytte til i lange perioder.

Ophedian har 2 sativ modeller og 3 gulvmodeller.

Minimo 2. kr 15,000.-
Mojo 2. kr 19,000.-
Mambo 2. kr 32,500.-
Incanto. kr 81,250.-
Voodoo. kr 216,500.-

Audio Agenten
tlf 95071578
epost: audioagenten@gmail.com
www.audioagenten.com
Kristoffers vei 13
7130 Brekstad
 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

Snickers-is

Bransjeaktør
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
17.693
Antall liker
14.546
Sted
Østfold
Kan det ha sneket seg inn en liten skriveleif i navnet? Det ser ut til at de staver det "Ophidian"
 

Informasjon om bruker

Audio Agenten
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
116
Link til alle artikler
24
Audio Agenten sine annonser
Bransjenyheter
Audio Solutions med ny modell

Audio Solutions med ny modell

  • 0
Audio Solutions har kommet med en ny modell i Overture serien som heter O306F og er dermed den største modellen i denne serien. Denne modellen er nesten like stor som den populære Figaro L...
Fortsett
Bransjenyheter
Stor takk til Oslo Hifi Show

Stor takk til Oslo Hifi Show

  • 4
Da er Oslo HiFi Show over og vi takker alle besøkende for en utolig hyggelig helg. Og ikke minst en stor takk til arrangør for flott gjennomført messe 😊🎶🎶
Fortsett
Bransjenyheter
Fischer&Fischer 270AMT kåret til årets produkt 2022 i Stereo+

Fischer&Fischer 270AMT kåret til årets produkt 2022 i Stereo+

  • 0
Er du på utkikk etter høyttalere med moderat størrelse og stor lyd der du får servert alle detaljer i musikken uten å bli lyttetrett, samt får ett kraftig og solid fundament. Da er Fischer&Fischer...
Fortsett
Bransjenyheter
Amphion Home serie nå hos Audio Agenten

Amphion Home serie nå hos Audio Agenten

  • 0
Amphion er håndlaget høyttalere fra finland. Kvalitets høyttalere som med sin 5 generasjons wave teknolgi gør høyttalerne veldig lettplasserte og spiller bra uansett rom. Slanke elegante...
Fortsett
Bransjenyheter
EAMlab Signature One

EAMlab Signature One

  • 0
Da har vi endelig fått inn EAMlab`s nye topp forsteker i demo. Signature er serien so har tatt over for den tidligere reference serien. Chassi oppgradering fra refrence serien er Nytt og forbedret...
Fortsett
Bransjenyheter
Audio Solutions Virtuoso M. Testet i Stereo+ (Storslått og raffinert)

Audio Solutions Virtuoso M. Testet i Stereo+ (Storslått og raffinert)

  • 0
Med sine solide og gjennomførte kabinetter samt kvalitets elmenter og 3 forskjellige delefiltre gir denne høyttaleren en ufarget og krystall lar lyd med masse dynamikk. Pris 331,500kr Audio...
Fortsett
Topp Bunn