Nytt i butikken hos Eksakt Hi-Fi

organik_header.jpg
Klimax Exaktbox 6 Organik
Vi har fått inn siste generasjons Klimax Exaktbox 6 som inneholder Linn sin nye, egendesignede DA konverter Organik.
Exaktbox 6 kan brukes i passive systemer, aktive systemer såvel som i SurroundSound systemer.
Exaktbox 6 er DAC-delen som benyttes i den nye Klimax DSM/3.
Kr. 189 000
Klimax DSM er en enorm suksess for Linn. Det er nå 350 bestillinger inne på spillere som venter på å bli produsert og beregnet leveringstid er nå 4 måneder. Linn har investert i flere CNC-maskiner for å øke produksjonskapasiteten.
Tangerine Audio Stiletto
Stilletto er en plinth og topplate maskinert ut fra et stykke aluminium og representer en ny type plint til LP12. Lydmessig tar den LP12 til nye dimensjoner.
Tangerine Audio Stiletto plinth kommer i flere finisher, sort eller sølv. Med riller eller blanke sider kan bestilles.
Kr. 65 000

Rega Aria MK3 MM-MC riaa trinn.
Aria MK3 er tredje generasjon platespillertrinn fra Rega. Vi har tidligere hatt MK1 og MK2 som standard produkter i vårt sortiment. MK3 versjonen beholder alle de grunnleggende opsjonene som vi kjenner fra tidligere modeller. Tredje generasjon har fått nytt design og et bedre skjermet kabinett som er mer immun mot RF(radiofrekvensstøy).


Følgende kjente og forbedrede funksjoner er på plass:
 • Valg forsterkningsgrad for MM og MC pickuper
 • Ingen bruk av digitale kretsløp og komponenter
 • Selvjusterende servokontrol av MC kretsløpet
 • Optimalisering av kapasistansen og belastningen for MC pickuper
 • Egne kretsløp for MM og MC. Et Fet basert design for MC og et Bipolart design for MM.
Pris kr. 12 995,-
Audio Origami PU7 Ti Tonearm


Det første platespillerproduktet denne sesongen er PU7 Ti tonearm fra Audio Origami; - et skreddersømfirma for tonearmer som lager PU7 i mange versjoner tilpasset din platespiller.

PU7 er et Gimbal-lager som gjør armens evne til å følge platerillen unik.

Tonearmen kommer i både 9" og 12" og har flere justeringsmuligheter som gjør den lettere å optimalisere for flere produsenter av pickuper: Kisieki, Sumiko, Ortofon og Koetsu, for nevne noen.
Pris kr. 41 000,- i sølv kr. 43 000,- i sort
Book time for demo
Vi anbefaler alle våre kunder å bestille demotid høsten/ vinteren 2021/22. Det har ikke bare med pandemi-situasjonen å gjøre, selv om det medvirker til en mer smittevernvennlig butikk. Det viktigste for oss er å tilby våre kunder bedre tjenester og service og være mer effektive.
Vi har lagt opp vår drift med faste åpningstider mandag til fredag fra 13:00 til 17:00 Ett av formålene med korte, faste åpningstider er at vi skal kunne være så fleksible som mulig. Det er derfor vi anbefaler å bestille demotid utenom våre faste åpningstider, spesielt tiden i fra 9:00 til 13:00, i fra 17:00 til 21:00, og på lørdager.

Hvorfor bestille demotid?
Vi ønsker å være best mulig forberedt for å ha god tid til å gjennomføre demoen, lytte til kundens behov og ønsker uten stress eller påvirkninger utenfra for å kunne gå gjennom de alternativene som skal vurderes.
Privat demotid er ikke mer forpliktende enn drop-in, bare bedre, mer fokusert og mer effektivt for begge parter. Så planlegg litt. Bestill demotid når det passer for deg og få den beste kundeopplevelsen. Vi er tilgjengelige på telefon og e-post.

Med vennlig hilsen
Odd Rune Hegge

Eksakt Hi-Fi
Aha Høyttaler konseptbutikk og Linn-spesialist
 

Vedlegg

Kommentarer

Informasjon om bruker

Eksakt HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
38
Link til alle artikler
37
Eksakt HiFi sine annonser
Bransjenyheter
Vinn en LP12 platespiller!

Vinn en LP12 platespiller!

 • 5
I 2022 er det 50 år siden Linns referanseplatespiller ble lansert. I den anledningen gir vi deg muligheten til å vinne en Linn Sondek LP12. Slik fungerer det: Du kan motta maks tre lodd til...
Fortsett
Bransjenyheter
Brukt-/demosalg hos Eksakt HiFi

Brukt-/demosalg hos Eksakt HiFi

 • 0
Linn Majik 2100 Effektforsterker 2 x 100 watt Sort, Brukt, 7 995 Linn Majik 4100 Effektforsterker 4 x 100 watt Sølv, Demo, 12 500 Linn AV5125 Effektforsterker 5x 100 watt Sort, Brukt, 2 995...
Fortsett
Bransjenyheter
Test av Linn Klimax DSM

Test av Linn Klimax DSM

 • 0
the absolute sound-magazine har testet Linn Klimax DSM nettverkspiller og konkluderer med: «If the Linn Klimax DSM is in your price range, you should definitely take advantage of Linn’s Silver...
Fortsett
Bransjenyheter
Prisøkning på Linn-produkter fra 1. januar 2022

Prisøkning på Linn-produkter fra 1. januar 2022

 • 0
Covid-19-pandemien har hatt mye til felles med et jordskjelv; det store sjokket var den første oppdagelsen, deretter fulgte virkningen av og responsen på viruset. I ettertid fortsetter...
Fortsett
Bransjenyheter
Kundekveld torsdag 11. november kl. 19:00

Kundekveld torsdag 11. november kl. 19:00

 • 1
Vi er i gang med kundekvelder igjen, og først på programmet er demonstrasjon av: • Linn Ekstatik pickup • Linn Radikal 2 • Linn Klimax DSM • Annerstedt Hegge Akustikk...
Fortsett
Bransjenyheter
En liten check-up av platespilleren din før vinteren?

En liten check-up av platespilleren din før vinteren?

 • 0
I hele oktober har vi LP12 platespillerklinikk hos Eksakt HiFi. Arbeidet er gratis, du betaler kun for deler og/eller oppgraderinger. Velkommen til Vibes gate 13
Fortsett
Topp Bunn