Nyhet | Metrum Acoustics

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • FOTO2235.png

  200x84.png

  Yesda Audio er stolte av å kunne representere Metrum Acoustics i Norge samt å være med på relanseringen av merket. Metrum Acoustics er en nederlandsk produsent som har spesialisert seg på R2R-Ladder NOS DAC’er, streamere, digitale forforsterkere og effektforsterkere av høyeste kvalitet.

  Produsenten lanserte sine første DAC’er i 2012. Alle produktene er utviklet, designet og produsert i Nederland, hvor de bruker proprietær teknologi og komponenter av høyeste kvalitet. Det som er unikt med Metrum Acoustics er at de utvikler og produserer egne Transient modul DAC chip’er. Med deres oversamplingsfrie (NOS) og R2R filosofi, lar deres produkter deg lytte til musikk på et nytt nivå. Forvent mer kropp, renhet og oppløsning.

  FOTO4465.jpg
  FOTO4481.jpg
  Metrum Remote.jpg
  Jades.jpg
  Product Check.jpg

  external-content.duckduckgo.com.png

  Deres DAC’er blir brukt av produsenter og artister, profesjonelle musikere, audiofile verden rundt og for den saks skyld hvem som helst som virkelig nyter den originale lyden av musikk, som den er ment å være. Som de hevder, Gjøre Digital Lyd Sublim!

  Produktene fra Metrum Acoustics er har høstet lovord verden over i flere store hifi-tidskrifter på nett. Bl.a 6moons og HiFi+

  Det er ingen hemmelighet at Metrum Acoustics har slitt en del de senere årene. Det endte sågar i konkurs i februar i år.

  I 2018 ble et investeringsfirma med i Metrum Acoustics og innførte en strategi for rask internasjonal vekst gjennom markedsføring og salgsinnsats. I realiteten betydde dette en organisasjon som var underbemannet og overarbeidet. De leverte premium lydprodukter men med en kundeservice under pari.

  Dette fungerte bra for kortsiktig lønnsomhet men var ikke bærekraftig på lang sikt og førte til uenigheter innen styret.

  I løpet av denne perioden opplevde alt for mange kunder en forferdelig kundeservice eller ingen kundeservice i det hele tatt. Det er veldig beklagelig og passer ikke et premium merke som Metrum Acoustics.

  Juli 2020 er eierskapet av Metrum Acoustics tilbake til sine opprinnelige grunnleggere. Merket, åndsverk og inventar ble kjøpt tilbake og firmaet med team ble bygd opp igjen. Fra og med august er Metrum Acoustics tilbake.

  Målet er nok en gang å tilby de beste og mest nyskapende lydproduktene. Paret med en 5-stjernes kundeservice. Ingen kompromiss. Forvent dere store ting fra de fremover.

  FOTO2230.png


  Metrum Acoustics er nå tilgjengelig i vår nettbutikk. www.yesda.no/
   
  Sist redigert:

  Kommentarer

 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

Yesda Audio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
6
Link til alle artikler
6
Yesda Audio sine annonser
Bransjenyheter
Tektron Audio nå i Norge!

Tektron Audio nå i Norge!

 • 7
Yesda Audio er stolte over å kunne representere Tektron Audio i Norge Med mer enn 24 års erfaring med å restaurere og reparere antikke radioer i Italia, bygger de nå Hi-End lydutstyr med hjerte...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet | Struss Audio

Nyhet | Struss Audio

 • 2
PERFECT SOUND FOR 40 YEARS Yesda Audio er stolte av å representere Struss Audio i Norge Struss Audio er en polsk produsent som har spesialisert seg på å designe og produsere forsterkere I...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet | Existence Loudspeakers

Nyhet | Existence Loudspeakers

 • 2
EXISTENCE LOUDSPEAKERS …. when music matters! Yesda Audio er stolte av å kunne representere Existence Loudspeakers i Norge. Høyttalerne fra Existence Loudspeakers i Finland er laget for å...
Fortsett
Bransjenyheter
Nyhet | David Laboga Custom Cables

Nyhet | David Laboga Custom Cables

 • 7
Yesda Audio er stolte av å kunne representere David Laboga Custom Cables fra Polen. David Laboga er kjent i gitar og proffmarkedet, han har produsert kabler i mer enn 15 år nå, han jobber tett...
Fortsett
Bransjenyheter
Yesda Audio - Moving Soundwaves

Yesda Audio - Moving Soundwaves

 • 0
Yesda Audio og vårt konsept WWW.YESDA.NO Hvem er vi? Yesda Audio er et konsept som har spesialisert seg på innbygging av lyd til alle og spesielt mot hyttemarkedet. Vi er en seriøs aktør som...
Fortsett
Topp Bunn