Moet Audio - Service vokser ikke på trær

Roger Waters

Hi-Fi interessert
Ble medlem
21.05.2008
Innlegg
87
Antall liker
25
Torget vurderinger
4
Vi fyrer løs :)

Moet er vel en fin fransk champagne eller? Her her snakker vi om en skikkelig Hi-Fi aktør/importør som jeg ikke kan få rost nok oppi skyene!

Jeg har dealet litt frem og tilbake med disse karene og må bare si at denne servicen vokser ikke på trær. Dette må være det beste og mest seriøse jeg har vært bort noengang, om dere skal ha Roksan eller noe annet fett så ikke nøl med å ta kontakt med disse gutta. Her blir du virkelig tatt vare på, her blir du backet opp på en helt unik måte jeg aldri har blitt før. :)


The case goes on.....

Det hele startet med et par mailer at jeg ønsket meg en Roksan Kandy K3 forsterker, de svarte fort og kom kjapt frem til en deal som jeg ble utrolig fornøyd med. Dagene gikk så plutselig hadde jeg en ny forsterker i posten, men gleden ble kortvarig pga denne hadde enten fått seg en smell i posten som resulterte med trafostøy. Desverre kan ting skje og jeg tok kontakt med Terje på Moet om saken, vi feilsøkte over telefon og fant ut at produktet hadde en feil men saken ble løst på en utrolig hyggelig måte. De hadde ikke hatt noen tilfeller av dette før men de gjorde absolutt alt i sin makt for å hjelpe meg ut av dette. :)

Støy er veldig irriterende så jeg ble litt skuffet denne dagen, satt der med den gleden som endte opp til skuffelse på få sekunder. Etter en samtale med Terje/Moet så kom vi frem til at de sender meg en ny forsterker uten å nøle. De dekker frakt/retur så dette er bare helt fantastisk. Dette gikk såpass fort så nå sitter jeg her med forsterkern og spiller musikk, uten støy og bare pure music all the way. Kan det bli noe bedre? :)

Jeg vil med dette takke Terje og Tom nok engang for en absolutt nydelig handel, disse guttene holder hva dem lover. Kan ikke takke dere nok, håper at en liten hilsen fra meg her vil glede dere. :)

Håper vi møtes på Horten Messen. :)
 

HeyHo

Overivrig entusiast
Ble medlem
20.10.2016
Innlegg
532
Antall liker
560
Torget vurderinger
1
Kan bare bekrefte alt det første taler skriver om Moet Audio,her får du kunde vennlighet og sevice til fingerspissene.
Sendte en mail med spørsmål om rørforsterker og ikke mange dagene senere hadde jeg en på hjemlån,fikk god tid til å teste ut produktet.
Nå er en særdeles hyggelig handel i boks og en flott Dared Saturn Signatur er i mitt eie :)
Takk for handelen Terje og Tom :)
Mvh
 

Holmium

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
3.272
Antall liker
485
Torget vurderinger
5
Enig, særdeles hyggelige karer.
Sakser litt fra Kudostråden:
"Forhander
Særdeles hyggelig forhandler Moet Audio, der det var Terje jeg hadde kontakt med.
Meget hyggelig mann som fulgte opp leveransen og meg underveis. Opplever ham som oppriktig interessert i dette og at han virkelig er opptatt av kunders, og potensielle kunders, faktiske behov. Opptatt av at kundene skal være fornøyd og at det er en god dialog før, under og etter kjøp. Jeg ville ikke ha noen betenkeligheter med å handle hos Moet Audio, tvert imot. Terningkast 6."
 
  • Liker
Reaksjoner: tno

motoren

Æresmedlem
Ble medlem
13.01.2007
Innlegg
14.316
Antall liker
11.452
Sted
Flekkefjord
Torget vurderinger
22
Flott når det går den veien, ikke alle plasser du for den servicen :)

mvh
 

tno

Hi-Fi freak
Ble medlem
20.06.2010
Innlegg
2.195
Antall liker
4.149
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
19
Har også utelukkende positive erfaringer med Moet Audio både hva gjelder service, kunnskap og produkter. De stiller velvillig sine demoprodukter til disposisjon for uforpliktende hjemlån, noe som er helt uvurderlig etter min mening.
 

cbarth1

Hi-Fi freak
Ble medlem
24.08.2012
Innlegg
1.645
Antall liker
1.451
Sted
Arendal
Torget vurderinger
2
Ja Moet får min største anbefaling, super service og oppfølging! Blir nok ikke min siste handel fra den kanten. ;D
 

Panhead56

Helt fersk
Ble medlem
21.03.2014
Innlegg
6
Antall liker
12
Sted
Byåsen
Vil hive meg på denne og bekrefte at Moet har super service. Har etterhvert handlet mye Roksan derfra og nå sist et par Kudos X2. Utmerket service og vilje til å få det til, enten jeg har endt opp med å kjøpe eller returnere fordi det ikke fallt i smak hjemme. Mange butikker (i alle bransjer) har noe å lære her.
 
Topp Bunn