Markedets mest komplette kompakte 2veis høyttaler? | Audiocom HiFi

KIM2-hfs.jpg


Multikunstneren KIM fra FinkTeam fortsetter å imponere
Når vi skulle etablere et nytt hifi-konsept var FinkTeam en selvskreven del av dette. Som en av de, om ikke DEN, fremste høyttalerutvikleren i verden, visste vi hva Karl-Heinz Fink og hans team var kapable til. Når mennesker med ulik spesialkompetanse, som har tilgang til de mest avanserte verktøy tilgengelig bestemmer seg for å gjøre jobben skikkelig, blir det unike produkter.
KIM er etter vår mening ikke bare den mest komplette kompakte passive høyttaleren på markedet, den overgår også flere større høyttalere på ulike parametere. En fantastisk partner til det meste av forsterkere, og flere av de største lovordene har vi fått når vi demonstrerer KIM sammen med Canor AI1.10 i Triodemodus. Da har høyttaleren 2x20 watt å leke seg med, men den går definitivt ikke av veien for å "rocke" med større transistortrinn.

KIM går heller ikke av veien for å spille hovedrollen i et større system med riktig oppsatt bassystem. Man kan gjerne begynne med 2 små subwoofere, men det er heller ikke noe i veien for å kombinere med det best av det beste.

De panegyriske omtalene har kommet på rad og rekke, og utmerkelsene har strømmet inn fra hele verden, og mange blir svært overrasket over hva KIM presterer når vi holder demo.

Noen sitater fra de siste omtalene:


"Just by listening to KIM's sound for a short time, I felt that KIM had an advantage that no other brand could imitate. In the course of designing speakers for various brands, they must have encountered many challenges and overcome them." - Audio Accessory, Japan

"Bak et upretensiøst, litt gammeldags utseende viser det seg en høyttaler som sprenger grenser for hva en 2veis høyttaler kan prestere....................En klokkeren klassiker og en sensasjonell mesterprøve ikke bare andre 2veis høyttalere kommer til å måtte måle seg opp mot." - HiFi & Musik, Sverige

"If you are looking for a pair of speakers offering a massive soundstage, and a lot of music detail without crossing the line into being harsh and fatiguing, FinkTeam’s Kim should be at the top of your list. We’re definitely keeping these…" - TONE Publications, USA

Noen flere tester og omtaler finnes her:

Fra 1. oktober går prisen opp til 109.995,- grunnet øket innkjøpspris som følge av økede produksjonskostnader. Prisen gikk opp fra 1. september, men vi holder prisene ut mnd, så her er det mulighet for å spare 10.000,- på en høyttaler som allerede er ekstremt aggressivt priset i forhold til ytelse.

"Jeg i setter gjerne KIM opp mot en hvilken som helst kompakt høyttaler uansett pris. For de som verdsetter styrkene til KIM, vil den fort gå utenpå en hvilken som helst annen 2veis høyttaler" - Glenn, Audiocom HiFi

Kontakt meg gjerne for en hyggelig høyttalerprat på hifi@audiocom.no eller ring 92844000. Avtal demo og vi kan bruke din forsterker, eller opplev magi sammen med ulike forsterkere fra Canor, Musical Fidelity eller Creek.

Du kan også kontakte Morten på Norsk Audioteknikk for å få demo i Oslo-området. Han vil ta seg godt av deg!

 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
457
Link til alle artikler
93
Audiocom HiFi sine annonser
Topp Bunn