LUXMAN L-510

mkb42

Fersking
Ble medlem
29.01.2009
Innlegg
1
Antall liker
0
Min elskede Luxman L-510 ble brått stille her om dagen. Jeg hadde nettopp spillt igjennon en Cd, så forsterkeren gikk på "tomgang" plutselig kom en høy sprakelyd fra mine eminente Kappa 7 høytallere. så vart det stillt! I Begge kanaler!

Alle lysdiodene virker som de skal, både de i fronten og de røde på utgangstrinnene, så jeg antar strømforskyningen er OK. Den har til tider vært litt kranglete med dårlig kontakt i bryteren for phono,aux,tuner osv. har lurt på om det kan være noe grums der. Luxmannen trenger vel en helrenovering.
Har ikke skaffet meg noe koblingsskjema ennå, men ser at det er sterkt påkrevet!

Er den noen der ute som har peiling på å reparere gamle Luxman forsterkere? Evt kan kommme med forslag til løsning på mitt akutte forsterker problem! ???

mvh
Tom F
 

Master Audio

Bransjeaktør
Ble medlem
08.07.2006
Innlegg
821
Antall liker
631
Sted
Trondheim Stockholm
Tips:

Ring hyggelige Vidar hos Audioart www.audioart.no så er jeg sikker på at han kan hjelpe deg. Med at AA er Luxmandistributør i Norge, har de tilgang til både deler og erfaringer med 510 fra Luxman sentralt.

Den er verdt det...

Lykke til.

Mvh.
 

Dr.Evil

Overivrig entusiast
Ble medlem
09.10.2007
Innlegg
635
Antall liker
7
diamond73 skrev:
Tips:

Ring hyggelige Vidar hos Audioart www.audioart.no så er jeg sikker på at han kan hjelpe deg. Med at AA er Luxmandistributør i Norge, har de tilgang til både deler og erfaringer med 510 fra Luxman sentralt.

Den er verdt det...

Lykke til.

Mvh.

Er enig i at Vidar Sonesen er hyggelig. MEN man må ha tålmodighet. Ting Tar Tid. Har man rikelig med tid, går det greit.

Hilsen
Dr.Evil
 

Gunvaldsen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.02.2008
Innlegg
346
Antall liker
5
Torget vurderinger
1
Dette er et skudd i blinde, men beskrivelsen din er så lik noe jeg opplevde med en gammel reciever her for litt siden, at jeg likevel forteller hva som var galt med den.
Samme sprakelyd du snakker om kom hos meg å, og forsterkeren lyste fortsatt opp når jeg slo på strømmen. Der var det rett og slett en relè som hadde tatt kvelden, dette stod like før høyttalerutgangene, tror det var sånn tålig vanlig på gamle forsterkere.
 

halux

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.10.2007
Innlegg
270
Antall liker
3
Hadde også et lignende tilfelle på en Luxman C - 02 forforsterker. Her var det programvelgeren som kranglet, det kunne brått bli stille noen ganger. Det viste seg at det var relè- styring på programvelgeren, så disse relèene trengte seg rett og slett en rens, så var alt i orden igjen.
Fikk det ordnet hos et lokalt radio/tv verksted.
 
Topp Bunn