Langt kabelstrekk fra riaa til preamp

xtz 69

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.01.2011
Innlegg
517
Antall liker
83
Torget vurderinger
7
Har flyttet platespilleren, og er dermed tvunget til å bruke et forholdsvis langt strekk mellom riaa og preamp, jeg hadde en ganske tykk kabel fra supra liggende, så denne har jeg plugget i nå, er ikke sikker på hva slags benevnelse det er på denne kabelen. Er det noen som vet om kablene fra supra regnes som gode?
Eller kanskje noen vil anbefale meg noe annet, jeg må ca 3,5- 4 meter. Og det blir nok fort dyrt hvis man skal ha black magic f.eks så om jeg skulle bytte måtte det bli noe høvelig rimelig.
Synspunkter?
MVH Jan A
 

KJ

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.10.2004
Innlegg
9.548
Antall liker
1.127
Funker det så funker det.

Med lange kabelstrekk så kan kabelens egenskaper mht skjerming og kapasitiv last bli vesentlige faktorer. Det avhenger mest av egenskapene til RIAA - signalnivå ut, og utgangsimpedans. Dersom det er lavt signalnivå ut av RIAA kan skjermingen bli viktig, dersom det er høy utgangsimpedans er lav kapasitiv last i kabelen viktig dvs med mindre du faktisk ønsker å dempe diskantområdet litt og evt liker litt ekstra tilført støy.

Supra Dual reklamerer med lav kapasitiv last på 52 pF mr meter og alu-folieskjerm med bileder så det kan virke som den er godt egnet til litt lange kabeltrekk.

mvh
KJ
 

xtz 69

Overivrig entusiast
Ble medlem
16.01.2011
Innlegg
517
Antall liker
83
Torget vurderinger
7
Takker for tilbakemeldinger, ser ut som jeg slår meg til ro med denne løsningen. Da det låter helt ok, lyden ble litt tynnere med denne kabelen, men det får våge seg, skal ha meg et rack etter hvert, slik at jag får kortere strekk på kablene.
 
Topp Bunn