Kampanjetilbud: MONTANA EPS2.4, Electrocompaniet PD-1, EMS-1 og Vovox

HighEnd har nå gleden av å tilby en pris-/ytelsesbombe uten sidestykke:

En komplett løsning med håndbygde, full-range, high-end-høyttalere, 2500 Watt forsterkereffekt, et finkalibrert romkorrigeringssystem, en perfekt matchende USB DAC med high-resolution signalkonvertering og volumregulering (som dermed også fungerer som "preamp"), en Digital Streamer for trådløs signaloverføring fra iMac eller PC, og på toppen dette sveitsiske Vovox-kabler for signaloverføring til høyttalerne. Vovox er "proffkabler" med moderat pris, men med forbløffende høy ytelse. Pakkeløsningen består av:

MONTANA EPS2.4 - fullaktive high-end-høyttalere med innebygget 2500 W forsterkeri og romkorrigering: NOK 99.990
Custom Premium Piano Laquer Finish: Velg akkurat den fargen som vil passe ditt interiør: NOK 3.500
Electrocompaniet PD-1 - High-resolution USB DAC m/volumkontroll: NOK 9.995
Electrocompaniet EMS-1 - USB Music Streamer: NOK 1.990
Vovox signalkabler: Pris avhenger av type, lengde m.v. I pakkeløsningen leveres kabler som har vist seg å være "perfect match" i dette oppsettet.

PAKKELØSNING 1: NOK 99.999 (som beskrevet ovenfor, alt inkludert).

PAKKESLØSNING 2: NOK 98.999 (som over, men uten Electrocompaniet EMS-1).

PAKKELØSNING 3: "If you can think it, we can build it!". Hva med f.eks. en fullaktiv MONTANA KAS2 Custom Active med firedoble 13" basser? Fantasien setter grensene, ikke MONTANA Loudspeakers. Pris på forespørsel.

Seriøst musikkinteresserte kan nå selge unna eksisterende høyttalere, effektforsterkere, forforsterker, kabler, ev. CD-spillere og subwoofere (som vil være oveflødige) og gå for en pakkeløsning med MONTANA EPS2.4, og på den måten helt eller delvis finansiere et helt nytt lydanlegg i en helt annen lydmessig divisjon. MONTANA EPS2.4 vil naturligvis også være en helt suveren høyttaler å integrere i et hjemmekinooppsett. Storslagenheten og den bunnløse, men superdefinerte bassresponsen til MONTANA EPS2.4 og de enorme innebygde forsterkerkreftene, vil selvsagt komme spesielt godt til sin rett også til hjemmekinobruk.

En fordel som mange kvinnelige "interiørsjefer" vil sette stor pris på, er at man slipper å ha en mengde "bokser" stående fremme. Kun to slanke høyttalerskulpturer i ønsket pianolakkfarge med innebygde forsterkere vil pryde interiøret.

Forespørsler om demonstrasjoner og andre spørsmål kan rettes til HighEnd. På vår hjemmeside finner du mer informasjon om MONTANA EPS2.4:

HighEnd www.highend.no
kontakt@highend.no
Tel. 4516 4568

Produktinformasjon for Electrocompaniet PD-1 og EMS-1:http://www.electrocompaniet.no/products/prelude/PD-1.html

http://highend.no/img/eps24-2.jpg

http://www.electrocompaniet.no/images/news/PD-1-DAC.jpg
 

Vedlegg

Kommentarer

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
MONTANA EPS2.4 kan også leveres med en nyutviklet, totalt matchende fullaktiv senterhøyttaler: Den nye MONTANA EPS2.4C ("C" for Center).

Dette er direkte brutal, men samtidig usedvanlig sofistikert full-range senterhøyttaler i divisjonen for de som virkelig mener alvor med sine hjemmekinosystemer. MONTANA EPS2.4C har identisk bestykning som MONTANA EPS2.4 og en innebygget forsterker på 1250 W med romkorrigeringssystem, som muliggjør perfekt integrasjon med andre fronthøyttalere i et hvilket som helst rom.HighEnds utsalgspris på MONTANA EPS2.4C er fastsatt til NOK 49.990.

INTRODUKSJONSTILBUD: Inntil videre tilbys MONTANA EPS2.4C i Premium Finish - pianolakk i allskens farger og enkelte svært kostbare/eksotiske trefinisher - uten noe pristillegg. I tillegg inkluderes matchende Vovox signalkabel i prisen.

www.highend.no
kontakt@highend.np
Tel. 4516 4568
 

Anonym

Æresmedlem
Ble medlem
08.08.2008
Innlegg
11.196
Antall liker
1.022
Torget vurderinger
4
Ser flott ut den pakka med aktive høyttalere.
 

ABC

Bransjeaktør
Ble medlem
04.02.2004
Innlegg
69
Antall liker
0
Takk for det!

HighEnd forfekter stadig hovedregelen om at det ikke finnes noen snarvei til fullskala high-end-ytelse, men må i det minste erkjenne at akkurat denne løsningen med aktive full-range-høyttalerne drevet av 2500 innebygde watt inkludert romkorrigering og en prisgunstig løsning med hi-res digitalavspilling innebærer et unntak som bekrefter hovedregelen ;)
 

Informasjon om bruker

ABC
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
0
Link til alle artikler
20
ABC sine annonser
Bransjenyheter
OLYMPIA Mini: Ny test og nyttårstilbud

OLYMPIA Mini: Ny test og nyttårstilbud

  • 0
Den kompromissløse effektforsterkeren OLYMPIA Mini fra PBN Audio er testet i Hjemmekino 01/2012 v/Roy Ervin Solstad på samme måte som McIntosch 1,2 KW monoblokker og Plinius Hiato effektforsterker...
Fortsett
Bransjenyheter
GRAND PRIX AUDIO Silverstone

GRAND PRIX AUDIO Silverstone

  • 0
GRAND PRIX AUDIO Silverstone - det ultimate systemet for reduksjon av vibrasjoner og resonanser til høyoppløselige audiosystemer - er nå tilgjengelig gjennom HighEnd. For utfyllende...
Fortsett
Bransjenyheter
HighEnd News

HighEnd News

  • 0
PBN Audio er i ferd med å fase ut sin rimeligste effektforsterker, PBN OLYMPIA HT4. HighEnd kan tilby 3 stk. HT 4 til "kampanjepris" NOK 35000 (per stk.). Valgfri Black, Silver eller Grey...
Fortsett
Bransjenyheter
MONTANA Sammy gjør rent bord!

MONTANA Sammy gjør rent bord!

  • 0
Den nye MONTANA Sammy gjør sin inntreden på ultra-high-end-scenen med et brak! Den første offisielle testen av MONTANA Sammy ble publisert i dag i UltraAudio, USA. Les hele testen her...
Fortsett
Bransjenyheter
HighEnd News: MONTANA Liberty

HighEnd News: MONTANA Liberty

  • 1
HighEnd introduserer i disse dager den tvers i gjennom nye MONTANA Liberty med en ny, innovativ, intern kabinettstruktur, som også er implementert i de indre kabinettene for mellomtone- og...
Fortsett
Bransjenyheter
HighEnd presenterer: MONTANA Sammy

HighEnd presenterer: MONTANA Sammy

  • 0
MONTANA Sammy er en nyutviklet høyttaler med "custom spec" elementer, spesialtilpasset kun for Sammy. Et nytt, avrundet kabinettdesign med et unikt “Interior Sonic Reflection Suppression System"...
Fortsett
Topp Bunn