Hjemme(HiFi)Kino

Mr.Ullaland

Medlem
Ble medlem
24.07.2015
Innlegg
20
Antall liker
12


Hei,

Lyd og bilde har lenge vore av stor interesse, men kan vel ikke si eg har så mye erfaring eller kunnskap (Men alle må vel begynne en plass :) )

Oppsettet består av følgende:
FrontSonus Faber Venere 2.5
CenterCerwin Vega LS-6
SubFocal Electra SW 1000 Be
BakCerwin Vega SAT-6S
ForsterkerOnkyo TX-NR906
MøbelSolid Tech
TVSamsung 55 LED
Audio sourceTidal via. PC & HDMI
Video sourceXbox One

Etter lengre tid med Cerwin Vega blei eg lei av alt for mye bass og ønsket noe som kunne brukes til både musikk og film.
Fikk da tak i noen gamle Mordaunt Short MS-40 som ga blod på tann. De ble fort byttet ut med dagens oppsett som står listet over.
Sub og front kom i hus for noen få dager siden så justering og plassering er ikke perfekt, men lydbildet er allerede kraftig forbedret.
Venere gir en veldig fyldig og behagelig lyd, men mangler trøkk i nedre frekvens. Focalen gjør en suveren jobb i nedre frekvensområdet. Den gir en fantastisk dybde uten buldringen eg var vandt med fra CW.

Problemstilling nr.1 -> Eg er dessverre plassert i ei blokk, så ved litt volum flytter lyden seg opp både 1 og 2 etasjer. Venere står allerede på spikes, men sub har enda ikke fått dette.
 
Sist redigert av en moderator:

Selliseth

Medlem
Ble medlem
03.01.2013
Innlegg
27
Antall liker
9
Sted
sparbu
Torget vurderinger
1
Hei, flott oppsett :)
Jeg har villet droppet spikes og gått for noen viberasjonsdempere under høyttalerne. Spesielt sub da spikes blir fungerende som en stemmegaffel, og forplante lydbølgene i blokken
Mvh jens
 
Topp Bunn