Hastemøte :)

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.245
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
Hei, jeg har sendt ut mail til alle medlemmer at Brian inviterer til WHT lytting førstkommende fredag, det kan bli gøy!
 
8

8x12_TOM

Guest
Meget hyggelig møte og meget fritt for alskens "hifi-musikk" Herlig og bare høre "vanlig" musikk også. Anlegget spiller all musikk med den største naturlighet.
Grattis med flott lyd:)
 
Sist redigert:

januscp

Overivrig entusiast
Ble medlem
17.01.2012
Innlegg
751
Antall liker
294
Torget vurderinger
10
Takk til Brian for invitasjonen til å høre på WHT, noe jeg var veldig spent på. Som åtte ganger'n sier, dette var bare god musikk - som alltid Brian.
 

hifiguru

Hi-Fi freak
Ble medlem
15.07.2002
Innlegg
5.715
Antall liker
1.245
Sted
Porsgrunn
Torget vurderinger
1
Ja jeg fikk æren av å bli sittende til midnatt eller no slikt. Tok litt tid før jeg fikk lyden til å sitte skikkelig da dette er så naturlig at det er ingen artifakt-knagger å henge ting på. Ofte så er det noe som skaper hakeslepp umiddelbart men her kom hakesleppet utover kvelden. Spilte endel musikk over Tidal (normal) som jeg kjenner hjemmefra men det ble dølt og kleint ift når Brian dro frem den ene vinylperlen etter den andre. Digitalriggen som var innlånt sto ikke mye tilbake. Veldig deilig organisk og "analog" klang i denne riggen fra MSB. Høyttalerne vi spilte på var WHT PR1mk2. Forsterkerne er 2x Graaf GM40 med Jeff Rowland forforsterker. Platespiller fra Audio Analogue, arm og pu er jeg usikker på. RIAA fra Zesto. Prøvde å ta noen bilde men mitt mobilkamera duger ikke. Som dere ser:

DSC_0883.jpg
 
  • Liker
Reaksjoner: HCS
Topp Bunn