Håndlaget i Italia siden 1975 | Audiocom HiFi

2-300x130.png
Det er ingen tvil om at Audiocom HiFi har betydelige hull og mangler i høyttalersortimentet. Bekgrunnen for dette er at vi ønsker å representere merkevarer som betyr noe, og som tilbyr noe eget. Det er derfor med stor glede at vi kan annonsere det tradisjonsrike merket Chario fra Italia. Disse vakre kreasjonene bygges for hånd og produksjonsprosessen er svært tidkrevende.

Chario ble grunnlagt i 1975 av de to ingeniørene CHArlie (Carlo) Vicenzetto og MaRIO Murace - derav navnet Chario. Begge var forskere ved Universitetet i Milano, og de var like interesserte i hvordan mennesker hører, som de var i hvordan høyttalere fungerer. Ved universitetet i Milano var de to banebrytende innen forskning på formen av det menneskelige hodet og overkroppen, og hvordan det påvirker måten lyd fanges opp av ørene våre. Ifølge Carlo og Mario er formen på det menneskelige øret, hodet, brystet og skuldrene medvirkende faktorer til hvordan vi oppfatter lyd.

Alle produkter fra Chario blir utviklet på bakgrunn av forskningen disse to gjorde på universitetet i Milano, men de fortsatt også den samme forskningen i sin egen psykoakustikk-lab i Chario. Utviklingen av Chario-høyttalere er på ingen måte tilfeldig, og følger klare linjer, men Carlo og Mario konkluderte med at det å fokusere utviklingen mot fine målemessige resultater, ikke nødvendigvis var eneste vei mot å skape en høyttaler som gav en troverdig fremstilling av musikken den skal gjengi. De oppdaget tvert imot at høyttaleren ikke bare måtte tilpasses størrelse på rom og lytteavstand, men også hvordan vår egen kroppsform påvirker oppfattelsen av lyd.

Alt dette gjør at Chario har sin egen tilnærming til høyttalerutvikling, som også gir høyttalerne en gjengivelse med en helt spesiell tilstedeværelse.

Carlo Vicenzetto pensjonerte seg for noen år tilbake, men Mario Murace jobber fortsatt med utvikling av høyttalere i Chario.

Chario.jpg


Vi holder svært konkurransedyktige priser på Chario sammenlignet med resten av verden.

Høyttalerserier

Academy S

unnamed (1).jpg
Academy er Chario sin toppserie, og høyttalerne her er ekstremt gjennomarbeidet. De 3 høyttalermodellene er omstendelig dokumentert i en 117 sider presentasjon av produktene. En dokumentasjon du ikke finner hos noe annet merke.

Sonnet: 54.995, -
Sovran: 174.995, -
Serendipity: 359.995, -

Belong
10.jpg
Belong består kun av stativmodellen Type S Limited. En høyttaler som er begrenset til kun 50 par i året. En vakker liten stativhøyttaler produsert i Corian og valnøtt.

Type S Limited: 89.995, -

Aviator
1.jpg
Aviator har en rekke modeller, og er den største serien til Chario med sine 3 gulvstående- og 2 stativmodeller, samt en senterhøyttaler. Serien kombinerer nydelig italiensk håndverk med lyden som har gjort Chario til et høyttalermerke mange blir glad i.

Ghibli: 22.995, -
Nobile: 25. 995, -
Amelia: 45.995, -
Cielo: 59.995, -
Aria: 139.995, -
Bablo: 19.995, -

Constallation MKII
chario-constellation-delphinus.jpg
Dette er serien som har vært lengst i sortimentet til Chario, og når det kommer til oppdateringer, er det hovedsakelig akustisk. Visuelt er dem veldig like slik dem har sett ut i mange år. Vakker italiensk valnøtt kombinert med matt grå/sort utførelse.

Constallation MKII gir en helt utrolig opplevelse for relativt beskjeden summer. Disse høyttalerne er kjent for den nydelige mellomtonen som virkelig blomstrer og de gjør se ikke bort selv med kostbar elektronikk.

Lynx: 13.995, -
Delphinus: 16.995, -
Cygnus: 28.995, -
Pegasus: 35.995, -

Chario vil bli lagt ut på våre nettsider etter hvert. Vi har fortsatt en del produkter som skal ut, men jobber jevnt og trutt.

Chario er ikke volumvare, og med lang produksjonstid vil det ta litt tid før vi har et stabilt lager. Vi kommer til å legge en bestilling fra Chario om ca 1 uke, og dersom noen kunne tenke seg å bli med på denne bestillingen, vil dette belønnes med en ekstra god pris. Kontakt oss for mer info.

Mer informasjon på www.chariohifi.com

Kontakt meg gjerne på hifi@audiocom.no for en hyggelig høyttalerprat.
 

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
149
Link til alle artikler
54
Audiocom HiFi sine annonser
Bransjenyheter
Markedets mest komplette kompakte 2veis høyttaler? | Audiocom HiFi

Markedets mest komplette kompakte 2veis høyttaler? | Audiocom HiFi

  • 2
Det stopper aldri. En helt unik høyttaler med en like unik rekke panegyriske tester og omtaler.
Fortsett
Bransjenyheter
Endelig har vi dato på Musical Fidelity M6Si Limited Edition | Audiocom HiFi

Endelig har vi dato på Musical Fidelity M6Si Limited Edition | Audiocom HiFi

  • 0
Dette har vi ventet lenge på, og endelig har vi leveringsdato for denne unike forsterkeren.
Fortsett
Bransjenyheter
The best tube amplifier of 2021? | Audiocom HiFi

The best tube amplifier of 2021? | Audiocom HiFi

  • 4
Canor sprer seg sakte men sikkert verden over. Fantastiske produkter fra fantastiske mennesker med "passion" og entusiasme for produktene.
Fortsett
Bransjenyheter
BYOB - Kampanje Q3 2021 | Audiocom HiFi

BYOB - Kampanje Q3 2021 | Audiocom HiFi

  • 6
Nå er høstens BYOB-kampanje klar. Benytt sjansen til å få gromme elementer til ditt neste prosjekt.
Fortsett
Bransjenyheter
BYOB | Audiocom HiFi

BYOB | Audiocom HiFi

  • 2
Det å bygge sine egne lydprodukter er både moro og lærerikt. Det å bygge bass har en vesentlig lavere terskel for oppstart enn mye annet. Scan Speak har elementene du trenger.
Fortsett
Bransjenyheter
Opplev Canor - Elektronikk for entusiasten | Audiocom HiFi

Opplev Canor - Elektronikk for entusiasten | Audiocom HiFi

  • 0
Canor er produkter for entusiaster, utviklet og laget av entusiaster
Fortsett
Topp Bunn