Fra Hi-Fi Messen i Horten kommer Hallvar og Hans til AudioAktøren Gjøvik Lø 20/10

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Hallvar på Gjøvik.jpg


  Ta turen til AudioAktøren Gjøvik i Raufossvegen 231 lørdag den 20. oktober kl 11 - 14 og møt salgssjef hos Audio Aktøren, Hallvar Rostad - og Hans Kise fra Audiomix.

  Kommer til Bergen senere i høst. Følg med her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN


  Hallvar vil demonstrere, i alfabetisk rekkefølge, bl.a. Acoustic Solid, Audio Valve, AMR, Exposure, Harbeth, PrimaLuna, Sugden, Spendor og kabler fra
  Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tarfala Audio og Tellurium Q.  Hans i Fredrikstad.jpg


  Hans Kise fra Audiomix på Kongsberg, holder korte innlegg om rør og rørforsterkere. Snakk med Hans om det du lurer på om rør og rørforsterkere! Hans har med rørtester og har GRATIS testing av rør. Bestill det du trenger av rør hos Hans, da kan du være trygg på at du ikke får "piratrør".

  Du kan evt. bestille rør nå på: hans.kise@hotmail.com og få dem sendt, eller levert på Gjøvik.


  Om du ikke har anledning til å komme på lørdag, kan du være oppmerksom på at Hans og Hallvar kommer til Gjøvik på fredag den 19. oktober. Så kom gjerne innom på ettermiddagen, dersom det er noen av våre produkter du er interessert i, eller om du er noe du vil spørre om.


  Les om ALLE våre produkter ved å klikke her: Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN


  Riktig matching er helt avgjørende for å få best mulig lyd i forhold til den akustikken en må forholde seg til.

  Riktig matching og tilpasning til akustiske forhold er helt avgjørende for å få best mulig lyd.
  Nedenfor her ser du produkter som er lette å lykkes med – og du kan få bedre lyd enn om du bruker flere ganger så mye penger.

  Alle produktene nedenfor kan du kjøpe her:
  AudioAktøren Horten i Vestfold: terje@audioakt.no
  AudioAktøren Krokstadelva i Buskerud: hallvar@audioakt.no
  AudioAktøren Gjøvik i Oppland: reiner@audioakt.no
  AudioAktøren Førde i Sogn og Fjordane: b@grotle.com

  Hos disse forhandlerne kan du kjøpe:
  Erdal Stereo i Hordaland: nils@erdalstereo.no
  AMR, ArgentoAudio, Audio Valve, Spendor

  Mala Audio i Buskerud: sveinung@malaaudio.no
  Exposure, ifi-audio, Spendor

  OJ Musikk i Trøndelag: post@ojmusikk.no
  Exposure, ifi-audio, PrimaLuna, Spendor

  TV SERVICE Tor G. Lunde i Troms: tglunde@online.no
  PrimaLuna, Spendor

  Her er noen av de produktene som du kan bli kjent med. Flere av disse brukte vi i Tårnsuiten, rom 312 under Hi-Fi Messen i Horten.
  Ikke se deg blind på prisene! Ta kontakt og få et tilbud!  PL_DiaLogue_Silver_4_logoer.jpg


  PrimaLuna DiaLogue Premium, kr 36.900,-
  Integrert rørforsterker. Kåret til «Editors’ Choice Awards» 4 år på rad i The Absolute Sound, USA. PrimaLuna har 3 andre integrerte forsterkere som koster kr 18.900,- kr 25.900,- og kr 42.900  PL_HP_int.u.gitter_TAS (2).jpg


  PrimaLuna DiaLogue Premium HP, kr 42.900,-
  Den største integrerte forsterkeren til PrimaLuna. Innebygget High-End hodetelefonforsterker. Ble foretrukker fremfor forsterkere til over kr 200.000,- i stor test i Stereophile, USA i desember 2015.  Audio Valve Assistent 100, front.jpg


  Audio valve Assistent 100 Mark II, kr 86.000,-
  Int. rørforst. som yter hele 2×120 w!!!
  Mange sliter med hard og klinisk lyd og har ikke høyttalere som passer til små rørforsterkere.
  En Assistent 100 gir deg en helt eksepsjonell, varm, rafinert og oppløst lyd. En lyd som vi vet at mange har drømt om å finne.  Audio Valve logo.jpg
  Helmut Becker, 1.jpg


  Helmut Becker, Audio Valve  Audio Valve E,.jpg


  Audio Valve Eclipse, kr 46.000,-
  Forforsterker med rør. Passer spesielt godt til en rekke transistor effektforsterkere. Vi bruker Eclipse sammen med Sugden Sapphire FBA-800. En ren klasse A transistorforsterker. Men også sammen med våre helt nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker med rør på 115 w. Dette er rørmonoblokkene for deg som vil ha BÅDE deilig rør-lyd og mye krefter.  Audio Valve challenger 115.jpg


  Audio Valve Challenger 115, kr 85.000,- / par
  115 w.

  Jeg tester nye produkter i alle ledige stunder. Mange forsterkere er slik, at de kan være litt vanskelig å matche med andre ting og har egenskaper som gjør at jeg ikke ville ha kjøpt en slik forsterker selv. Da har jeg heller ikke så veldig lyst til å forsøke å selge et slikt produkt til andre.

  Derfor blir jeg så VELDIG glad når jeg en sjelden gang finner noe som jeg liker godt selv og som viser seg å være lett og matche med andre ting.

  I går pakket jeg ut ett par nye Audio Valve Challenger 115 monoblokker og koblet dem opp.

  Fra første sekund var det en nytelse å høre musikken strømme ut av mine Spendor Classic 100 høyttalere. Det er helt uvanlig at helt nye forsterkere kan gi så god lyd med en gang.

  Dette er ikke noe for deg som vil ha «knivskarpe» detaljer presentert på en intensiv måte. Jeg opplever at Challenger 115 gir meg alle detaljer som jeg ønsker å høre, men formidlet på en raffinert og elegant måte, så de bare blir en del av helhetsopplevelsen av musikken.

  Jeg har i mange år reist rundt både på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag – og hjulpet kunder med å bygge opp komplette anlegget, eller forbedre eksisterende anlegg, samt at jeg får en mengde e-post fra kunder over hele landet hver dag. Ut i fra det kundene forteller meg, vet jeg at det er mange som leter etter den type lyd som jeg hører på akkurat nå fra bl.a. Challenger.

  Men jeg vet også at det er noen som vil ha musikken formidlet på en annen måte. Så Challenger 115 er ikke for alle. Men du som er ute etter en slik type musikkformidling som Challenger 115 gir, bør kontakte meg og be om en demo, slik at du selv kan bedømme om dette er noe for deg.

  Jeg bruker noen ganger å råde kunder til å prøve de beste produktene mellom kr 20.000,- og kr 50.000,- før de går løs på dyrere produkter. Men denne gang, vil jeg si, at om du er villig til å bruke såpass mye penger som det her er snakk om, bør du gjøre deg kjent med Challenger 115 før du gjør noe annet.

  Hallvar Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Sugden Sapphire FBA-800 T.jpg


  Sugden Sapphire FBA-800, kr 78.329,-
  2×40 w REN klasse A!
  Dette har er min «referanseforsterker» og et helt supert alternativ til Challenger 115 for deg som ikke vil ha en rørforsterker.
  Noen har høyttalere som krever forsterkere med enorme krefter, men mange som ikke har slike tungdrevne høyttalere, kjøper ofte forsterkere med vanvittig høy watt-ytelse, langt over det som er nødvendig – og får bare middelmådig lyd. Istedenfor å kjøpe en slik høykvalitets ren klasse A forsterker og kanskje få langt bedre musikkopplevelser.

  Ta deg tid til å finne ut av dette. Jeg vil bruke en slik på messa, men ta gjerne kontakt med meg dersom du vil ha en demo senere, eller prøve den hjemme.

  Du kan jo starte med å lese den knallgode testen denne forsterkeren fikk i det anerkjente magasinet hi>fi+ i april nå i år, ved å klikke her

  Den Sugden Sapphire FBA-800 som jeg skal bruke på messa er i Titanium finish, men nå kan Sugden levere alle sine forsterkere i mange forskjellige nye finisher, så på bildet ser du en ny blå finish, som bl.a. ble vist på High-End messa i München i mai.  Sugden A21 Siganture.jpg


  Sugden A21 AL Signature, kr 23.552,-
  Integrert forsterker. 2×23 w REN klasse A
  Vi kjenner ikke til noen ren klasse A forsterker i dette prissjiktet som kan formidle musikken så musikalsk og engasjerende som denne legendariske, erke-britiske konstruksjonen.  Exposure_3010S2D_silve#57E4 (2).jpg


  Exposure 3010S2 D, kr 22.995,-
  Kanskje den beste integrerte transistorforsterkeren i forhold til pris. Ja, i selve «Bibelen» for analogfrelste, The Absolute Sound i USA, ER DEN RANGERT SOM HIGH-END OG KÅRET TIL: «2017 Editors’ Choice Awards». De skriver: «The Exposure 3010S2 D honors the finest traditions of the high end.»

  Hallvar Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73  Spendor_A7_W.jpg


  Spendor A7. Fra kr 36.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Ny toppmodell i A-serien! Beste mulige testresultat i WHAT HI-FI?! FOR: Stunning insight and precision. Expressive sound. Excellent build and finish. Compact size and unfussy nature. AGAINST: Nothing of note.  Spendor A4 Norsk .jpg


  Spendor A4, kr 27.900,-
  Fronttrekk følger med.
  Kåret til: «Best floorstander £2000+» i WHAT HI-FI?
  Kåret til: «Årets produkt 2017» av Håkon Rognlien fra norske Fidelity.
  Les mer om A4 og testene ved å klikke her: Spendor A4 – Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN  Harbeth HL5 plus m. st..jpg


  Harbeth Super HL5 plus. Fra kr 36.900,-
  På stativer fra HI-FI RACKS, som koster kr 6.500,- for par.
  Mange mener at disse høyttalerne gir en mer naturlig lyd enn mange høyttalere til flere hundre tusen kroner. Unngå lyttetretthet med Harbeth!  Harbeth M30.1, Hi.png


  Harbeth Monitor 30.1, Fra kr 31.900,-
  På stativer fra HI-FI RACKS, som koster kr 6.500,- for par.  HI-FI RACKS Harbeth stands.jpg


  HI-FI RACKS trestativer for Harbeth og Spendor.  Argento Audio Serenity, h.jpg


  Argento Audio Serenity høyttalerkabler, kr 36.700,- for 2×2,0 m.
  Bli kjent med disse kablene som redaktøren i Fidelity, Knut Vadseth, bruker privat. Hans favoritt i forhold til pris. Lån dem med hjem!
  Vi selger kabler fra Argento Audio, The Chord Company, Organic Audio, Tellurium Q og Tarfala Audio m.fl. Fordi vi må ha tilgang på kabler med forskjellige egenskaper når vi skal hjelpe våre kunder med å få best mulig lyd. Lån kabler hos oss og finn ut hva som passer best hos deg. Ring Hallvar på 928 95 773 eller send en e-post til: hallvar@audioakt.no  Hallvar M. Rostad
  Salgssjef
  E-post: hallvar@audioakt.no
  Tlf: 92 89 57 73
   
  Sist redigert:

  Kommentarer

 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…

Informasjon om bruker

moto
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
6
Link til alle artikler
397
moto sine annonser
Bransjenyheter
Mala Audio - Vestfold, Telemark og Sørlandet på mandag! Levering og innbytte

Mala Audio - Vestfold, Telemark og Sørlandet på mandag! Levering og innbytte

 • 0
Ansuz DTC Mainz8 med Ansuz kabler: Les om Ansuz strømfiltre - og se priser - her...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio – Mjøsregionen til helga! Levering og innbytte

Mala Audio – Mjøsregionen til helga! Levering og innbytte

 • 0
Bor du i Mjøsregionen, eller på strekningen Asker - Oslo - Mjøsregionen, kan du bestille varer fra oss nå og få dem levert på døren i løpet av helgen. Unngå transportskader og ergrelser. Få dine...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio til HELE Vestlandet med PS Audio, Boulder, Esoteric, Unison Research, LM Audio, Matrix, Wilson Audio, Ø, Pylon, Spendor og masse kabler

Mala Audio til HELE Vestlandet med PS Audio, Boulder, Esoteric, Unison Research, LM Audio, Matrix, Wilson Audio, Ø, Pylon, Spendor og masse kabler

 • 0
PS Audio PowerPlant P15 regenerator, kr 84.900,- Les om den her: https://malaaudio.no/Produkt/117/1001742/PS-Audio-PowerPlant-P15 Fra tirsdag 16. juni til tirsdag 23. juni besøker vi HELE...
Fortsett
Bransjenyheter
Vårkampanje på Spendors toppmodeller i A-serien og D-serien hos Mala Audio

Vårkampanje på Spendors toppmodeller i A-serien og D-serien hos Mala Audio

 • 0
25% rabatt på Spendor D9.2. Toppmodellen i D-serien Kr 103.000,- Kampanjepris kr 77.250,- Leveres i: Satin White Natural Oak Cherry Dark Walnut (som på bildet) Black Ash For informasjon og...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio besøker HELE Vestlandet og hjelper deg med å finne kabler som passer i DITT anlegg

Mala Audio besøker HELE Vestlandet og hjelper deg med å finne kabler som passer i DITT anlegg

 • 0
Fra 16. juni til 23. juni besøker vi Vestlandet Se vår reiserute lenger nede på denne siden, samt våre KAMPANJETILBUD på alle typer produkter! Ta kontakt snarest om du vil prøve kabler i eget...
Fortsett
Bransjenyheter
Mala Audio kommer til Vestlandet med - Wilson Audio - Ø Audio - Pylon - Spendor + masse kabler

Mala Audio kommer til Vestlandet med - Wilson Audio - Ø Audio - Pylon - Spendor + masse kabler

 • 4
Wilson Audio Sabrina. Fra kr 244.200,- avhengig av finish. Mala Audio ønsker å yte best mulig service til kunder også på Vestlandet: Demo av våre produkter på utvalgte plasser - og levering av...
Fortsett
Topp Bunn