Forlenge fjernstyring (gjennom vegg/dør) ?

ragwo

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.05.2007
Innlegg
3.222
Antall liker
2.722
Sted
Bodø
Torget vurderinger
37
Jeg har dessverre ingen erfaring med den, men det står at den skal fungere gjennom vegger og tak så hvis den ikke gjør det kan du jo levere den tilbake.
 

Smibakkjen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.10.2006
Innlegg
396
Antall liker
5
Sted
Sogn og Fjordane
Vet ikke om dette er det du er på jakt etter, men jeg bruker en Logitech Harmony 895, den sender med RF til en mottaker som konverterer til IR, mottakeren kan enten plasseres en plass hvor den når alle komponentene som skal kontrolleres, eller en kan koble til de 4x2 IR senderene med ledning, og lime på øyet til komponenten. Denne fungerer alldeles utmerket, har god rekkevidde og er enkel og programere. Ulempen er den noe stive prisen, men i mitt tilfelle var den absolutt verdt pengene, kan nå styre alt med en fjernkontroll (alt unntatt Squeezebox Reciver).

http://www.prisguide.no/product.php?productId=43850

Her er ett bilde av øyet festet på Denon'en, senderen har lim på seg, men dette har blitt revet bort så mange ganger att jeg valgte å sette på en tape.
 

Vedlegg

nma

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.12.2003
Innlegg
4.468
Antall liker
405
Torget vurderinger
1
Fins også en dings som gjør alle vanlige fjernkontroller til rf-basert.
Det består av et spesielt batteri som du putter inni fjernkontrollen som et hvilket som helst vanlig batteri. Dette spesielle batteriet, som er en rf-sender, tar opp det infrarøde signalet (har ikke peiling på hvordan) og sender til en mottaker, som sender det infrarøde signalet rundt seg + har mulighet for å koble på eksterne ir-øyer. Inni mottakeren er det også en batterilader, så når batteriet i fjernkontrollen tar slutt, så har man et batteri ferdigladet inni mottakeren klar til bruk.
Dette settet koster 695,- tror jeg.
 
Topp Bunn