Farende hi-fi fanter langs Vestfoldkysten

olisn

Overivrig entusiast
Ble medlem
02.05.2012
Innlegg
554
Antall liker
388
Sted
Larvik
Torget vurderinger
4
Når man blir invitert på besøk til en musikk-og lydentusiast på Tjøme en varm sommerkveld, sier man selvfølgelig ikke nei. Med Jan Olav som stolt sjåfør i sin nye Saab gikk turen fra søndre del av fylket ut til sommerperlen og Creeds residens omgitt av store, skyggefulle trær som smurt. Verten tok oss med ned til vannet to steinkast unna, så vi virkelig kunne se hvor fint man bor blant royale og andre notabiliteter, langt fra byens larm.
i stuen sto anlegget klart, godt og varmt, - dvs rør mono effekttrinn (fra ?), pre, RIAA og psu fra Luxman, Burmester 061 CD spiller, Isotek strømrenser, og Nottingham Dais utstyrt med ekte Decca pickup. Nedenfra og opp. Høyttalere med ekstra sub fra WHT. Lekkert! Vi befinner oss hos en som vet hva han vil og hvordan han vil ha det. Da var det bare å velge seg favoritter fra rikholdig og variert CD og vinylsamling. Først ut var en livekonsert på CD med mistrene Cash og Nelson. Plutselig var det bare som om Johnny og Willie sto der, rett foran oss, ingenting imellom, bare at vi så veggen med CD er og ikke de to herrene. Veldig bra! Kort fortalt var det en svært hyggelig og overbevisende musikkopplevelse, med alt fra gamle countryartister som framsto som alt annet enn køntri, via "HIS Bobness", til Mozart, Stein Torleif Bjella (hvem andre, Jan Olav?) og Prefab Sprout.
Kald drikke og nylaget spaghetti Bolognese gjorde seg veldig godt oppi det hele. Etterhvert dukket nok en trivelig kar fra Tjøme opp, Cardas, enda flere å dele opplevelser med, mao. Joda, det er liv i Lydlauget!
Takk fot gjestfrihet, god mat og drikke og en framifrå flott audiofil kveld, Creed!

image.jpg
image.jpg
 

Vedlegg

Sist redigert:
M

MORNING STAR

Guest
"Farende fanter langs vestfoldskysten" hmmmmm....

Det betyr vel egentlig såkallede "reisende i tyveritokt av hifiustyr i hjem langs vestfoldkysten"
 

JanOlav

Hi-Fi freak
Ble medlem
13.12.2005
Innlegg
7.317
Antall liker
892
Sted
Sandefjord
Torget vurderinger
11
Kan ikke si meg mere enig. 😊
Tusen takk for at vi fikk komme på besøk! Monoblokkene er fra Japanske Triode. De er singel ended med 300b rør.
Moro med hi-fi og musikk i sommervarmen og sist men ikke minst, takk til deg Creed, for at du har Stein Torleif Bjella i samlingen din! 😀
 

Creed

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
03.09.2009
Innlegg
281
Antall liker
151
Særdeles hyggelig å ha dere på besøk. Jupp - de er fra Triode i Japan. De yter herlige åtte watt pr kanal.
 

Creed

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
03.09.2009
Innlegg
281
Antall liker
151
Det er ikke lett å unngå kabelsalat på bilder av stereon. Men det er som de sier i Stereophile, uten kabler så blir det ikke lyd.
 
Topp Bunn