Endelig har vi dato på Musical Fidelity M6Si Limited Edition | Audiocom HiFi

MF-M6Si-Chrome-1.jpg

Limited Edition av den utrolige Musical Fidelity M6Si
Denne utgaven er laget i kun 200 eksemplarer.​

Det er noen mnd siden vi først slapp nyheten om denne lekre utgaven av M6Si. Komponentmangler og produksjonsforsinkelser gjorde at vi måtte trekke enhetene vi hadde reservert for salg. Grunnet usikkerhet rundt levering valgte også kundene som ønsket å kjøpe disse å avstå fra kjøp. Nå har vi fått bekreftet at forsterkerne vil være hos oss om ca 30 dager.

M6Si er et produkt Musical Fidelity er svært stolte av, noe vi forstår veldig godt. Dette er en ekte dobbel mono integrert forsterker som står seg meget godt selv mot kostbare konkurrenter. Musical Fidelity valgte derfor å feire suksessen som har vært med M6Si og lage en spesialversjon i krom. Selv om dette gjør produktet betraktelig mye dyrere, gir produktet fortsatt mye for pengene. Ikke like mye som standardversjonen, men til gjengjeld får man et eksklusivt produkt.

Vi har vurdert frem og tilbake hvordan vi skal tilby disse forsterkerne. Vi hadde i utgangspunktet 2 enheter for salg og 1 som vi ønsket å beholde selv. Er det stor interesse, gjør vi alle 3 tilgjengelige. Siden hele produksjonen på 200 enheter er solgt, vil vi trolig ikke kunne skaffe flere. Dette er således et samlerobjekt.

Normal kalkyle på denne forsterkeren ville gitt en pris på ca 40.000,- (dette blir ikke prisen). Vi har bestemt oss for en fast utgangspris som tilbys de som kontakter oss. De 2-3 første som aksepterer den prisen, vil så få endelig pris av oss inkl levering. Vi har valgt en litt spesiell måte å selge dette unike produktet på, men dette er ikke en serieproduksjon og derfor blir salgsform deretter.

Kontakt oss for tilbud på dette samlerobjektet på hifi@audiocom.no

Her er vår beskrivelse av M6Si:
Musical Fidelity M6Si er selve definisjonen på Musical Fidelity og merkets filosofi. Kanskje også derfor de er ekstra stolte over akkurat M6Si. Forsterkeren er en ekte dobbel mono med to separate monoforsterkere i ett kabinett. Inni kabinettet finner du også en separat forforsterker, D/A-konverter og platespillerforsterker. Alle med sin egen strømforsyning. Kabinettet er umiskjennelig Musical Fidelity med sitt enkle og stilrene utseende, men solide kabinett.

Vår vurdering
Musical Fidelity kaller M6Si for et «endestasjonsprodukt». Med dette mener de at forsterkeren er god nok til å bli din siste forsterker. Dette sier ikke så rent lite, og vi er tilbøyelige til å stå bak en slik uttalelse. Ikke bare har du krefter nok til å drive de fleste høyttalere, du finner også en lydkvalitet og finesse til å rettferdiggjøre selv påkostede høyttalere. M6Si er ekte High-End til en pris mange har råd til. Rett og slett en av våre favoritter.

Det tyske magasinet LowBeats skrev svært så treffende:

"Selve symbolet på den integrerte forsterker"

Teknisk ytelse

Musical Fidelity M6Si leverer 220 Watt pr kanal ved en belastning på 8 Ohm. Som vanlig med forsterkere fra Musical Fidelity har M6Si også en solid strømforsyning som sørger for godt med kraft tilgjengelig også ved lave impedanser. Forsterkeren vil derfor fungere utmerket i på selv vanskelig høyttalere. En forsterkers forvrenging bør være lav, men enda viktigere at den er lineær både ut ifra frekvens og belastning. Dette sikrer at forsterkeren vil gi samme resultat uansett hvilke høyttalere som er tilkoblet.

"During the listening test the Musical Fidelity M6si impressed straight away through his tight, stringent reproduction and dynamic authority. Amplifier or speakers – with its irrepressible temperament the M6si lets no doubt about who sits in the driver´s seat.." - JÜRGEN SCHRÖDER – STEREOPLAY

M6Si har innebygget en enkel, men vellydende D/A-konverter for de som ønsker færrest mulig bokser. D/A-konverteren har inngang for USB som støtter filer opptil 24bit 96kHz. En platespiller forsterker for Moving Magnet (MM) og Moving Coil (MC) pickup er også innebygget i forsterkeren. M6Si har en rekke inn- og utganger inkludert balansert inngang og utgang for eksempelvis en aktiv subwoofer.

"The level of musicality and dynamic skills is impressive" - MICHAEL LANG - STEREO

Lydkvalitet
M6Si leverer suverene ytelser i kjent Musical Fidelity tradisjon. Kraftfullt, dynamisk og naturlig. Alle de typiske kvalitetene Musical Fidelity er kjent for er til stede.

"Jackpot!" - INGO SCHULZ - FIDELITY
MF-M6Si-Chrome-3.jpg

MF-M6Si-Chrome-2.jpg
 
Sist redigert:

Kommentarer

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
160
Link til alle artikler
58
Audiocom HiFi sine annonser
Bransjenyheter
Musical Fidelity M6 kampanje | Audiocom HiFi

Musical Fidelity M6 kampanje | Audiocom HiFi

  • 0
Bli kjent med den fantastiske Musical Fidelity M6-serien
Fortsett
Bransjenyheter
Canor - for entusiaster, av entusiaster | Audiocom HiFi

Canor - for entusiaster, av entusiaster | Audiocom HiFi

  • 2
Vi går nå inn i en tid hvor vi skal øke vårt fokus på de fantastiske merkevarene Canor og FinkTeam. Først ut er Canor.
Fortsett
Bransjenyheter
On Tour til Rogaland i oktober | Audiocom HiFi

On Tour til Rogaland i oktober | Audiocom HiFi

  • 13
Kom og møt oss i uformelle omgivelser med god musikk og lyd
Fortsett
Bransjenyheter
Kampanje på Chario - håndbygget lidenskap fra Italia | Audiocom HiFi

Kampanje på Chario - håndbygget lidenskap fra Italia | Audiocom HiFi

  • 10
Benytt sjansen til å gjøre svært gode kjøp på utvalgte modeller fra Chario
Fortsett
Bransjenyheter
Markedets mest komplette kompakte 2veis høyttaler? | Audiocom HiFi

Markedets mest komplette kompakte 2veis høyttaler? | Audiocom HiFi

  • 2
Det stopper aldri. En helt unik høyttaler med en like unik rekke panegyriske tester og omtaler.
Fortsett
Bransjenyheter
The best tube amplifier of 2021? | Audiocom HiFi

The best tube amplifier of 2021? | Audiocom HiFi

  • 6
Canor sprer seg sakte men sikkert verden over. Fantastiske produkter fra fantastiske mennesker med "passion" og entusiasme for produktene.
Fortsett
Topp Bunn