En bokhyllehøyttaler som ikke er en bokhyllehøyttaler

SigbergAudio-SBS.1-Black-12-Edit-Edit.jpg
Sigberg Audio SBS.1: På overflaten ser denne høyttaleren ut som enhver annen bokhyllehøyttaler. Men ta en nærmere titt, for den er ganske annerledes.

Den høres annerledes ut. Den oppfører seg annerledes. Den er bygget fra grunnen for å være annerledes. Samtidig er den designet for å ikke skille seg ut, og for å passe inn i stuen din.
SBS.1 har en unik evne til å spille høyt og rent. Lyden går ikke bare utenpå andre høyttalere av tilsvarende størrelse, kombinert med en god subwoofer får du lyd som minner mer om store gulvstående i høy prisklasse.

Vi har lagt spesiell vekt på parametere som forbedrer dynamikk og kapasitet. Men hva er egentlig dynamikk? Hvordan oppleves det? Et kjennetegn er at man aldri får opplevelsen av å nå grensen for hva høyttaleren kan levere. Med andre ord en evne til å levere lydtrykk og energi uten at det oppleves krevende for høyttalerne. SBS.1 gjør nettopp dette. Høy følsomhet og kapasitet spesielt i nedre mellomtone gir en opplevelse av lettbenthet du ikke uten videre finner selv hos langt større høyttalere. De spiller rent, detaljert og veloppløst, selv når du velger å dra på til konsertnivå.

Bruk av coax gjør høyttaleren til en punktkilde. Resultatet er en dynamisk og naturtro gjengivelse. Løsningen med 2.5-veis coax gir samtidig en unik spredningskontroll, noe som både gjør den lettplassert og sikrer et bredt og presist stereoperspektiv.

Et annet viktig aspekt er at SBS.1 har en dedikert midbass driver. Få hifihøyttalere har dedikerte midbassdrivere. Ingen bokhyllehøyttalere har det. Hvorfor ikke? Det er et veldig godt spørsmål. Etter å ha sittet med gåsehud gjennom hele introen til "Money for nothing" på full pudding via et par SBS.1, vil du nok tenke at det er et ekstremt godt spørsmål!

Men de kan ikke bare spille høyt. De mestrer balansen mellom luftig og klar gjengivelse som låter flott på vokal og sikrer snert og trykk i perkusjon, uten at lyden blir "utilgivelig". SBS.1 er fornøyelig å lytte til selv om platesamlingen er bred og sammensatt, samtidig som gåsehuden kommer lett når man setter på en virkelig god innspilling.

Det faktum at systemet er modulært gjør det også svært plasseringsvennlig. Høyttalerne tar liten plass både fysisk og visuelt, og subwoofer kan du plassere ute av syne og/eller der det låter best. Vi anbefaler selvsagt at SBS.1 får lov til å spille sammen med en eller flere Sigberg Audio subwoofere, men de kan også parres med subwoofere av høy kvalitet fra andre produsenter.

Les mer om SBS.1 og våre subwoofere på www.sigbergaudio.no - og ta gjerne kontakt hvis du vil vite mer!
 

Kommentarer

parafinoksen

Reganer og anleggsgartner
Ble medlem
28.03.2017
Innlegg
4.232
Antall liker
5.864
Litt avhengig av hvilket rom vi får blir det trolig bare Manta på hifimessen i år, men du (og andre) er velkommen hit for en lytt! Ta gjerne kontakt på pm for å avtale! 😊
Skal gjøre det når jeg er på de kanter. Bor på "kontinentet", ser du.
 

Informasjon om bruker

SigbergAudio
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
3.039
Link til alle artikler
28
SigbergAudio sine annonser
Bransjenyheter
"Nye" og demobrukte Sigberg Audio subwoofere og høyttalere

"Nye" og demobrukte Sigberg Audio subwoofere og høyttalere

  • 9
Går du og drømmer om Sigberg Audio subwoofere eller høyttalere, men synes det er akkurat litt dyrt? Gjennom de siste par årene har vi laget ganske mange demoutgaver, og har også endel forsterkere...
Fortsett
Bransjenyheter
Sigberg Audio 10D Subwoofer testet av Audioholics!

Sigberg Audio 10D Subwoofer testet av Audioholics!

  • 9
"I normally go over a list of the strengths and weaknesses of the product under review, but for what the Sigberg Audio 10D sets out to do, it doesn’t really have any weaknesses."
Fortsett
Bransjenyheter
Prøv Sigberg Audio høyttalere eller sub hjemme hos deg selv kostnadsfritt i 14 dager!

Prøv Sigberg Audio høyttalere eller sub hjemme hos deg selv kostnadsfritt i 14 dager!

  • 2
Nysgjerrig på Sigberg Audio sine produkter? Vi har nå et antall demoprodukter vi tilbyr for gratis utlån! Du kan låne både SBS.1 høyttalere, 10D subwoofer og Inkognito 10 subwoofer!
Fortsett
Bransjenyheter
Sigberg Audio SBS.1 review på Audioholics.com!

Sigberg Audio SBS.1 review på Audioholics.com!

  • 16
Da har jeg den glede å dele at våre Sigberg Audio SBS.1 aktive høyttalere er testet hos Audioholics.com! :love: Det er en svært grundig anmeldelse som tar for seg alt fra tekniske valg og...
Fortsett
Bransjenyheter
Sigberg Audio spillelister!

Sigberg Audio spillelister!

  • 28
Alle har kanskje ikke fått med seg at vi har laget spillelister som er generert mens vi har utviklet produktene våre, så jeg tenkte jeg skulle dele disse. For de som kjenner de fra før, så er alle...
Fortsett
Bransjenyheter
Nedgrader til Sigberg Audio SBS.1 aktive høyttalere!

Nedgrader til Sigberg Audio SBS.1 aktive høyttalere!

  • 0
Jeg skjønner at det kan virke rart å anbefale at noen NEDGRADERER til høyttalerne våre, men nei, vi har ikke gått helt fra sans og samling. :unsure::D Pris er relativt, og det som for noen er...
Fortsett
Topp Bunn