Eivind Aarseth - Sonic Codex i Elvespeilet 19.09-2015

DFM

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.02.2007
Innlegg
213
Antall liker
41
https://www.facebook.com/events/463925683768637/Eivind Aarset er en gitarist med en unik musikalsk visjon som absorberer og reflekterer all slags musikk.

Samtidig beholder han en misunnelsesverdig individualisme og håndverk av høy kvalitet – som spenner fra rolig intimitet til stekende intensitet.

Aarsets debut som bandleder på Jazzland Recordings ble beskrevet av New York Times som en av de beste post-Miles elektriske jazzalbum.

Som en av Norge mest etterspurte gitarister har Eivind Aarset jobbet med Bill Laswell, Dhafer Youssef Jon Hassell, Jan Garbarek, Paolo Fresu, Marilyn Mazur, J. Peter Schwalm, Talvin Singh, og Andy Sheppard. Han er også jevnlig i Nils Petter Molværs band og en fast samarbeidspartner med Dhafer Youssef, både live og i studio.

Eivind Aarset: gitar, elektronics
Audun Erlien: bass
Erland Dahlen: trommer, perk, sag, klokkespill
Wetle Holte: trommer, perk, elektronics

Arrangør: Grenland Jazzforum
 
J

Jim.I.Hendriksen

Guest
Hadde jeg vært i området så hadde jeg vært langt fremme i køen. Kanongjeng det der. Wetle Holte er en utrolig bra trommis, hør spesielt etter hvordan han bruker skarptromma.

Sett/hørt Aarseth mange ganger, husker spesielt bestillingsverket i Folken til Maijazz rett før første plata på Jazzland kom ut da strømmen gikk og Hasse (festivalsjefen...) kom på scenen og ropte ut om det var noen elektrikere i salen:).
Strømmen kom tilbake og de fullførte en kanonkonsert.
 

2m

Hi-Fi freak
Ble medlem
22.02.2002
Innlegg
1.672
Antall liker
440
Sted
Skien...
Torget vurderinger
1
Dette skulle jeg gjerne fått med meg. Er i København så da blir det litt vanskelig.
Tror gutta skal spille fra den nye plata som kommer i disse dager (jazzland)
 
Topp Bunn