Diverse Det svinger i norsk hi-fi

JK

Hi-Fi freak
Ble medlem
18.02.2002
Innlegg
2.462
Antall liker
604
Torget vurderinger
8
Flott at det blir flere som satser og da spesielt slik som for eksempel Electrocompaniet som produserer i Norge. Hegel tilfører ikke noe særlig her i Norge da det er Kinamikk.
Det var også noen spesielle kommentarer fra Holter i Hegel : "Den beste lydkvaliteten Spotify og Tidal sender til brukerne er ikke dårlig. Den er bedre enn CD-plater." Og : Vi kan si med god samvittighet at ingen andre kan gjøre det våre produkter kan, sier Bent Holter i Hegel.
Men finanseliten som leser DN biter vel på:cool:
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.596
Antall liker
15.130
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Doxa hjemmeside

MI har vel ingen hjemmeside såvidt jeg vet, men ut fra det som kan leses i vennetråden til merket så er det full action hos MI for tiden. Med ekspandering internasjonalt som "svensk" merkevare og bling frontplate som skiller dem fra ordinære (og mer smakfulle) norske modellene.
 

impulse

Æresmedlem
Ble medlem
26.02.2006
Innlegg
13.199
Antall liker
7.650
Sted
Hølen
Det er vel etpar ting å tenke over her.
For det første er det jo fint at DN i det hele tatt setter fokus på produsentene i den norske hifibransjen. Gudene skal vite at den ikke akkurat roper etter oppmerksomhet ved offensiv markedsføring, tydelige budskap, påkostede nettsider og markerdsstrategi som tydeliggjør at de er der og hva de kan bidra med av opplevelser. Men noen av aktørene er altså på radaren til landets næringslivsavis likevel. Det har nok kostet dem litt masing å komme dit. Så får vi heller se igjennom fingrene med at avisen ikke brukte dette oppslaget på å ramse opp alle som finnes i vår hjemlige flora. Og ikke minst håpe at de kan skrive mer om temaet. Vi vet jo at det er folk som fortjener presse der ute.
Kanskje til og med en DN-journalist som faktisk har peiling. De finnes nemlig, de også.
 
Sist redigert:

grammofon

Hi-Fi freak
Ble medlem
06.02.2011
Innlegg
5.599
Antall liker
2.796
Sted
Bærum
Det er alltid morsomt med gründere, men man skal vite hva man kjøper og hvem man handler med. Mange småbedrifter forsvinner like fort som de dukker opp, og da kan det være så som så med service og muligheter for reparasjon.

Uansett hyggelig at DN skriver om dette. :)
 
Topp Bunn