Den beste musikkgjengivelsen jeg har hørt

Loevhagen

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.08.2005
Innlegg
5.354
Antall liker
999
Sted
L -> her <- H
Torget vurderinger
3
DAC: NAD M51
Forsterker: Schiit Mjolnir
Hodetelefon: Audeze LCD-X

Helt utrolig. Vokal "to die for".
 

Erlendb

Hi-Fi freak
Ble medlem
05.08.2014
Innlegg
1.426
Antall liker
521
Sted
Sandnes
Torget vurderinger
1
DET kan jeg tro på! Prøv Sia Breathe me ..jo mer hun smatter, jo bedre hodetelefoner...haha Daniel Gidlund - Happiness er også en sang jeg har brukt.
 
Sist redigert:

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
445
Antall liker
56
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Det beste jeg har hørt: Musical Fidelity M1 HPA (som pre), Audio Pro A4-14 aktive monitorer. Og en gammel dv717 pioneer dvd spiller. Også spilte kablene av en eller annen grunn enorm rolle i dette anlegget. Og det var nerve audio kabler til høyttalerene kjøpt på ebay og en audio synthesis silverblue interconnect i rent sølv.

Etter det, bruker jeg nå hodetelefon oppsett med en sterkt oppgradert musical fidelity tri vista 21 rør dac og varierer mellom m1 hpa og trafomatic head one. Hifman he-500 klokker. Med hegel hd2 som spdif konverter og nordost digital rca. Anlegg til nærmere 40000 kroner, og da tar jeg ikke med oppgraderingen av dacen.som koster rundt 6000kr bare den. Og musikk gleden er allikevel ikke i nærheten av de gamle audio pro monitorene jeg kjøpte på finn til en tusenlapp.

Jeg har opplevd at jo dyrere utstyret blir, så forsvinner entusiasmen og gleden i lyden. Det skjer ett eller annet. Det kan være det at det ikke overlater noe til fantasien eller ens eget hode. Jeg vet ikke. Det er mellomtonen i disse høyttalerene som er helt spesiell. Veldig livlig og ekte. Finner du noen til salgs må du kjøpe, om du setter pris på utstyr med sjel og sjarm.
 
Sist redigert:
Topp Bunn