Død NAD 302 integrert, trenger hjelp til feilsøkning

Hornlyd

Æresmedlem
Ble medlem
01.04.2005
Innlegg
14.973
Antall liker
4.047
Torget vurderinger
8
Power lampen lyser men det er 100% tyst! Noen innspill?
Sjekket 4 stk glass-sikringer inni og de ser fine ut.
 

Svein_B

Overivrig entusiast
Ble medlem
07.04.2005
Innlegg
715
Antall liker
11
Ble den plutselig slik, eller er dette en sak du har satt opp på nytt

Er linkene mellom pre-out og power-in på plass?

Svein.
 

_RoDa_

Æresmedlem
Ble medlem
06.02.2010
Innlegg
10.190
Antall liker
5.271
Sted
Østfold
Torget vurderinger
6
hel skrev:
Power lampen lyser men det er 100% tyst! Noen innspill?
Sjekket 4 stk glass-sikringer inni og de ser fine ut.
Kanskje måle dem og? :eek:

Det er en bryter bak for å velge impedans, kan hende den er dårlig.
Jeg loddet istedet på jentungens 302, er bilder et stykke bak i tråden min.
(Juli 09 eller noe sånn)
 

Hornlyd

Æresmedlem
Ble medlem
01.04.2005
Innlegg
14.973
Antall liker
4.047
Torget vurderinger
8
Svein_B skrev:
Er linkene mellom pre-out og power-in på plass?

Svein.
Ehhhhhhhhh.......... ::) ::) :p

Takk, vi prøver det.
 

arild

Overivrig entusiast
Ble medlem
08.03.2003
Innlegg
664
Antall liker
259
Sted
Sogn og Fjordane
Det fins kabel-jumpere som erstatter dei originale bøylane.

Eg hadde NAD 302 i 93-94, og brukte då dei frå TaraLabs som HifiKlubben anbefalte. Vart faktisk eit løft i lyden. :)

Arild
 

Morten A

Medlem
Ble medlem
12.02.2009
Innlegg
6
Antall liker
0
Klarer ikke dy meg HEL, men har du skrudd opp lyden? hehe..... ;D
 
Topp Bunn