Bebop Hifi introduserer Duevel høyttalere i Norge

Fortsatt God Jul til alle.

I mylderet av høyttalere som er tilgjengelige på markedet er det artig å introdusere noe spesielt. I dette tilfelle de rundstrålende høyttalerne fra tyske Duevel. Prinsippet er kjent fra MBL og andre, men dette er i en helt annen og klart betalbar prisklasse.

For litt mindre rom og budsjetter kan modellene Planets og Enterprise være meget gode løsninger. Vi har hatt Planets på prøve i en god stund og vi synes at de leverer enormt mye godlyd for prisen.

Mer informasjon om Planets:
https://www.duevel.com/Produkte/EPlanets.shtml

Vi vil også etter nyttår ha den større Enterprise på demo:
https://www.duevel.com/Produkte/EEnterprise.shtml

Men det beste er kanskje prisene:

Planets: Kr. 9.750,- pr sett. Introduksjonspris Kr. 7.500,-

Enterprise: Kr. 19.750,-. Introduksjonspris Kr. 15.000,-.

De kan leveres i flere farger. Vi tar inn i antrasitt normalt og har Planets i blått på demo. Under følger noen sitater fra tester:

Planets:
Jason Hector: Hifi+
If you are interested in trying out a pair of omnis I cannot think of a more cost effective starting point.

Adam Smith: Hi-Fi World
I found the Planets eminently enjoyable to audition and, returning back to "normal" loudspeakers afterwards was a bit of a comedown.

Enterprise:
Paul Candy - Positive-feedback
My listening perspective simply shifted as it would in a live setting. I've never heard that before with a loudspeaker....
That is the essence of the Enterprise; creating an overall harmonious interrelated wholeness in music reproduction as opposed to a list of individual audiophile traits. Terrific value and highly recommended.


Ta gjerne kontakt for mer informasjon og velkommen til demo hos oss.

www.bebophifi.com
 

Vedlegg

Sist redigert:

Kommentarer

BritFi

Hi-Fi freak
Ble medlem
09.11.2012
Innlegg
1.506
Antall liker
487
Sted
Oslo
Torget vurderinger
2
Spennende! Kjøpte et par Duevel Planets fra Lyric jeg hadde hjemme en stund, låt godt og ble raskt tinget og overtatt av ei venninne.
Kult at du får merket tilbake til Norge. Kanskje også i spenstige farger + finér:?
Enterprise er på listen over HT jeg virkelig kunne tenkt meg å teste ut ved anledning.
 

Terje-A

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.05.2013
Innlegg
9.021
Antall liker
4.206
Sted
Værlesanden
Torget vurderinger
13
Absolutt interessante produkter, disse må jeg prøve å få en lytt på i løpet av 2019.
 

MusicBear

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.01.2013
Innlegg
4.951
Antall liker
1.936
Spennende - utrolig spennende!

Et par ting slår meg (etter å ha vært inne på produsentens hjemmeside), det ene at disse "spreder effektene" på toppen av høyttalerne er forskjellig - helt runde kuler (som må ha en type spredemåte) og 90 grader kjegler for både bass- og diskantdriverne (som spreder på sin måte) og tredje versjon ingen spreder effekt for bassen men kun gjeldende diskant (kjegle).

Jeg ville trodd man fant ut av én optimal spredningsmåte - ikke tre forskjellige - skulle vært spennende å høre hv som ligger bak dette. Like spennend å høre de selv, om stereoperspektivet opprettholdes, med den spredning til reflekterende vegger og tidsforsinkelser av lyd som vil være mer fremtreende enn en direkte lyd kosntruksjon.

Kanskje importøren har noe å si om dette?

Mange har jo hørt rundtstrålende høyttalere som spiller MAGISK, selv i dårlige rom på typiske hotellmesser, men da med dedikerte mellomtone drivere, noe disse ikke har.
 

BebopHifi

Bransjeaktør
Ble medlem
09.09.2016
Innlegg
78
Antall liker
3
Torget vurderinger
1
Til dette er det å si (uten at vi har hørt alle modellene) at vi er trygge på at Duevel har funnet den optimale løsningen for hver enkelt modell. Vi begir oss ikke ut på halvsannheter og kvasi-fysiske forklaringer basert på vill synsing.

Vi har blitt meget imponert av den rimelige Planets og ut ifra det har vi valgt å satse. Som sagt får vi inn modellen Enterprise etter nyttår. Disse kan lyttes til å vårt demolokale i Ålesund og utlån mot depositum + fraktkostander vil bli mulig. Da i første rekke Planets.

Poenget er at vi nå kan tilby gode høyttalere for små/mindre rom som ikke koster all verden, vi synes at det er ett forsøk verdt.

For info om utlån og demo ta kontakt på mar@rektangel.no
 

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
3
Link til alle artikler
50
BebopHifi sine annonser
Bransjenyheter
Apertura - franske fristelser hos Bebop Hifi

Apertura - franske fristelser hos Bebop Hifi

  • 0
Det er mange høyttalerprodusenter å velge mellom. Hos Bebop velger vi høyttalere som vi selv mener spiller musikk på en overbevisende måte. Vi startet i 2019 med de franske Apertura. Høyttalerne...
Fortsett
Bransjenyheter
Opplev Apertura Adamante hos Bebop Hifi

Opplev Apertura Adamante hos Bebop Hifi

  • 0
Vi har Adamante på permanent utstilling hos oss og kan love lydopplevelser på meget høyt nivå. I Adamante har man klart å kombinere en stor bånddiskant med 2 x 6,5" bass/mellomtoner fullstendig...
Fortsett
Bransjenyheter
Demo av Apertura høyttalere 16.01 12-20

Demo av Apertura høyttalere 16.01 12-20

  • 5
Vi ønsker velkommen til demonstrasjon av våre 4 sett innspilte Apertura høyttalere fra Frankrike :). Nydelige musikkformidlere og vi kjører disse hovedsakelig med forsterkere fra Spec. Vi holder...
Fortsett
Bransjenyheter
Har du lyst til å teste Apertura eller Spec hjemme?

Har du lyst til å teste Apertura eller Spec hjemme?

  • 1
Nå tilbyr vi denne muligheten til kunder over hele Norge. Vi ser selvsagt verdien i at man i fred og ro får testet utstyr før eventuelt kjøp i kjente omgivelser. Vi har flere modeller fra...
Fortsett
Bransjenyheter
Godt Nytt År med Apertura

Godt Nytt År med Apertura

  • 0
Vi ønsker alle gamle og kommende kunder Godt Nytt År. For tiden spiller vi inn en del modeller fra de franske Apertura, viden kjent for sin musikalitet og høye kvalitet. De har holdt på i 35 år...
Fortsett
Bransjenyheter
Kaiser Acoustics på demo

Kaiser Acoustics på demo

  • 3
I vårt demorom i Ålesund har vi på permanent utstilling hele 3 forskjellige høyttalere fra Kaiser. I bakgrunnen med lyse fronter Chiara og i midten med noe mørke fronter den nye Furioso Mini. På...
Fortsett
Topp Bunn