AT10

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • pedal

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  08.02.2007
  Innlegg
  4.274
  Antall liker
  28
  AT10 – ALZHEIMERS TOPP 10
  En forpult dag sitter du der. Stuck på et pleiehjem. Kroppen er tilsynelatende fin, men huet henger ikke med. Først forsvant korttidsminnet. Så forsvant langtidshukommelsen. Du har blitt gretten, deprimert og innesluttet. Legen gir deg 7år igjen. Du gråter inni deg. Følelseslivet er inntakt, men du klarer ikke kommunisere. Hodet er fullt av minner, men du har ingen knagger å henge de på. Ut av radioen kommer det bare jallamusikk. Livet ditt er nå på et absolutt bunnivå.  Men det er lys i mørket. Det finnes en redning. En katalysator som får frem smilet, som får ungdomsminnene til å strømme på: Din AT10 – De 10 viktigste albumene i ditt liv. Musikken du vokste opp med, som formet deg, som du delte med dine bestevenner.

  Jeg vet at for Hifisentralens musikkentusiaster, så er 10 album en brutalt kort liste. Det føles som å skulle velge bort et av sine egne barn. Men korttidsminnet er det ikke noe å gjøre med, så du trenger bare 10 album. De vil låte like friskt hver gang, resten av din levetid.

  Post ditt siste musikkønske her i denne tråden. Det hender at flaskeposter kommer frem. Kanskje består Hifisentralen og noen finner tilbake til din albumliste når den tid kommer. Se på det som en livsforsikring.

  Her er de 10 sterkeste minnekatalysatorene i mitt liv:
  John Miles – Rebel
  Uriah Heep – Live
  Deep Purple – Made in Japan
  Grand Funk – Caught In The Act
  Frank Zappa – Sheik Yerbouti
  Supertramp – Crime Of The Century
  Steely Dan – Aja
  Bruce Springsteen – Born To Run
  Blues Brothers – Original Soundtrack
  Led Zeppelin - I
   

  Vedlegg

  Bjørn.H

  Æresmedlem
  Moderator
  Ble medlem
  03.07.2004
  Innlegg
  21.654
  Antall liker
  4.196
  Torget vurderinger
  1
  Interessant vinkling..!
   

  oddgeir

  Hi-Fi freak
  Ble medlem
  24.10.2005
  Innlegg
  7.606
  Antall liker
  5
  Vakkert og rørende. Og for min del, snart aktuelt. Han er 92 og har vært en pasjonert musikkelsker og musiker hele sitt liv.
   
 • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

 • Laster inn…
Topp Bunn