Abrahamsen V3.0 UP & V4.0 UP forsterkersett

Fatsound.no

Bransjeaktør
Ble medlem
26.10.2010
Innlegg
10
Antall liker
0


www.fatsound.no

Audiophile.no

“Abrahamsen V3.0 og V4.0 upgraded er et rimelig forsterkersett (ca 22.000 kr) med en organisk og varmt lydende lyd signatur som kan anbefales alle som liker den gamle EC lyden men i ny innpakning med nok effekt til de fleste høytalere og hjem, jeg finner lyden meget behagelig om enn ikke helt nøytral. Liker man en litt varm naturlig lydsignatur og man har 22.000 kroner i lomma er det egentlig ikke så mye og lure på....... det er bare å dra og handle.”
Rudi

Les mer her:
http://www.audiophile.no/omtaler/effektforsterkere/item/532-abrahamsen-v30-og-v40-forsterkersett

Hos oss får du denne kombinasjonen for KUN kr. 16910,- fritt levert (Norge).

Oppgradert versjon:
- Nytt forbedret display (isblå bakgrunn med mørkeblå skrift, vesentlig bedre lesbarhet)
- Ny fjernkontroll mottager. (vesentlig bedre mottak)
- Dobling av elektrolytter i strømforsyning.(merkbar lydmessig forbedring)
- Bytte av emitter motstandskort for høyere klasse A drift og større linjeritet.
- Nytt "Upgrade" skilt på topplokket.


V3.0
Forforsterkeren i V-serien er et eksempel på fremragende musikalske egenskaper, utsøkt design og høy brukervennlighet. kombinert med en oppløst og raffinert lydgjengivelse - gjør den til en nytelse for øyne og ører. Forforsterkeren er utstyrt med 3 RCA linjeinnganger, og en fullbalansert XLR inngang til bruk mot CD-spillere med tilsvarende utgang. Her bør CD spilleren også være fullbalansert, som Abrahamsen’s egen V1.0, for å få det beste resultatet. Full fjernkontroll som også er kompatibel med våre øvrige produkter. Valgfri HT(Home Theater) inngang.


V4.0
V4.0 er effektforsterkeren i V-serien, med samme tidløse designet som de øvrige produktene. V4.0 spiller med en overbevisende kraft, dynamikk og presisjon som lar deg komme mye nærmere virkeligheten! I tillegg til vanlig RCA inngang finner du selvfølgelig balanserte (XLR) innganger. Best resultat oppnås følgelig med tilsvarende balansert forforsterker, som Abrahamsen V3.0. V4.0 yter hele 70 watt i hver kanal i 8 ohm, og dobbler effekten til 140 watt i 4 ohm. I tilegg kan den enkelt brokobles til fire ganger effekten.Velkommen til en hyggelig handel!

Vennlig hilsen

Jan Erik & Linda Bu Helland
Fatsound.no
Mail: admin@fatsound.no
Web: www.fatsound.no
Tlf: 93055686 (Man-Fre 17:00 - 21:30, Lør 12:00-22:00)
 
Topp Bunn