Abba med messinglyd i Kopervik i kveld

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.596
Antall liker
15.128
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Helt tilfeldig i forbindelse med en helgetur til Karmøy har jeg fått med meg at Stangeland Brass skal ha Abba-konsert på utestedet i parkeringshuset i kveld. CC er 200, men det er mange som har behov for en referanse mht messinglyd. Hvorfor ikke ta med konemor, så får begge to i pose og sekk. Hun får flotte hits av Abba, og du får nyte lyden av messing uten mellomledd. Jeg skal i alle fall ta meg turen. Konserten begynner klokken halv ti.

De har forøvrig med seg to glimrende substitutt for Frida og Agneta på vokal, og velkjente Jostein Bergfjord trakterer gitarer. Har du ikke noe bedre å foreta deg så bør du ta turen fra Haugesund for å få med deg dette. Kanskje er ikke Abba din cup of tea, men referansene må stadig oppfriskes. Og artig blir det nok lell.

Jeg vet det er nok fra Karmøy og Haugesund som leser dette, så noen må vel føle seg truffet.
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.596
Antall liker
15.128
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Og joda, livat ble det. Men noen opplevelse for meg som liker lyden av messing så ble utbyttet så som så. Dette ble en kveld for Abba-fans, og de fikk definitivt sitt. Jeg for min del ble litt plaget av julebordpublikummet som stod bak seteradene og konkurrerte med band + PA med sitt prat om naboens hage etc. I en total fistel som kun 13 år gamle jenter får til.

Men livat var det, og både band og solister gjorde en god jobb.
 
Topp Bunn