3 KKV album remastret til vinyl

Stian Moen

Bransjeaktør
Ble medlem
18.09.2012
Innlegg
43
Antall liker
7
Hei. Gammelt nytt dette nå, men vi har 3 nye titler tilgjengelig på vinyl. Tilbud i nettbutikken vår her: Kirkelig Kulturverksted

Vil du motta våre nyhetsbrev på epost? Meld deg på her: Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Grunnen til at vi har valgt disse titlene, skyldes forsespørsel fra asia. Har du noen ønsker for kommende remastrede LP-utgivelser? Kom gjerne med forslag.
_________________________________________________________________________________________________

Endelig er det vår, og et sikkert vårtegn for mange er Record Store Day. Record Store Day er en internasjonal markering av musikk og arrangeres den tredje Lørdagen i April hvert år. Platebutikkene bugner av nye tilbud denne dagen, og vi anbefaler deg å ta turen til en vinylforhandler på jakt etter godbitene nå førstkommende lørdag.

I anledning Record Store Day har KKV remastret og trykket opp 3 titler til vinyl. Remastringen er skånsomt utført av Cutting Room og vinylplatene veier 180 g.
Om du ikke er i byen, kan du allikevel kjøpe plater av oss og få dem tilsendt. Her: Klicktrack_KKV.
Følgende KKV-titler kommer for første gang på vinyl:
30 Year´s Fidelity (FXLP285) (2 x 180g LP, Gatefold cover)
I anledning KKVs 30-års jubileum samlet vi noe av det beste vi har laget av innspillinger som forener stor uttrykkskraft og høy lydkvalitet.Aage Kvalbein - Spanske Mirakler (FXLP241) (2 x 180g LP, Gatefold cover)
CD-ene Franske mirakler og Italienske mirakler har fått et stort publikum i inn- og utland. Reise nummer tre gikk til Spania og de klassiske småstykkene fremføres også her av Aage Kvalbein (Cello), Håvard Gimse (klaver), Rolf Lislevand (gitarer) og Henning Sommerro (orgel).Aage Kvalbein & Iver Kleive - Til Trøst (FXLP341) (1 x 180g LP)
I vår egen tid hører vi ofte visse innspillinger og musikkopplevelser beskrevet som "balsam for sjelen". Det var et slikt siktemål Aage Kvalbein og Iver Kleive hadde for øye da de gjennomførte en innspilling i Kulturkirken Jakob.kkv.no
facebook.com
twitter.com
tumblr.com
 
Topp Bunn