Resultater 1 til 8 av 8
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2018
    Innlegg
    38
    Tagget i
    0 Innlegg

    Hjelp med taus NAD C320BEE. Bulende kondensatorer på power supply.

    Hei!

    Skulle kjøre kjipe stil, og kjøpte en Nad C320BEE for en rimelig penge. Dårlig råd, og jeg trengte noe billig. Vel det var jo en grunn til at den var rimelig, for den stod fast i protection mode. Dette tok jeg høyde for, og byttet kondensator C421, og det grønne lyset kom.

    Men jeg får ikke lyd. Det vil si, hvis jeg skrur opp til max volum så hører jeg såvidt den ene diskanten, ingenting i den andre. Headphones hører jeg såvidt begge kanalene på max volum.

    Jeg kan se at begge 15000uF kondensatorene på strømforsyningen er gått. Den ene buler ganske mye, og den andre litt. Før jeg bestiller disse...er det mulighet for at det er derfor? Eller er det utelukket? Takker for all hjelp!

    Jaja slik går det når en ikke vet hva en kjøper. Var ikke mange hundrelappene da, men kjipt at den ikke funker.

    Mvh

    Tommy

  2. #2
    Hifi Freak 6bm8's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2005
    Sted
    Gressvik/Fredrikstad
    Innlegg
    1,709
    Tagget i
    0 Innlegg
    Første du må gjøre er å bytte disse kondensatorene. Vanskelig å si om det har dratt med seg noe mer, men det kan absolutt være hele problemet.

    Mvh
    Morten

  3. #3
    Hifi Freak el_mariachi's Avatar
    Ble medlem
    Nov 2002
    Innlegg
    5,453
    Tagget i
    0 Innlegg
    Torget
    1
    Hvis du ikke har servicemanualen finner du den her: https://www.hifiengine.com/manual_li.../c320bee.shtml
    Der finnes det også en servicebulletin.
    Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2018
    Innlegg
    38
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra 6bm8 Se Innlegg
    Første du må gjøre er å bytte disse kondensatorene. Vanskelig å si om det har dratt med seg noe mer, men det kan absolutt være hele problemet.

    Mvh
    Morten

    Ok. Høres lurt ut. Er det disse snap in kondensatorne på 10 mm pin bredde? Ser Elfa har tilbud på noen Jamicon til 25 kr stykket...er de greie, eller burde jeg gå for noe bedre?


    Sitat Sitat fra el_mariachi Se Innlegg
    Hvis du ikke har servicemanualen finner du den her: https://www.hifiengine.com/manual_li.../c320bee.shtml
    Der finnes det også en servicebulletin.
    Tusen takk

  5. #5

  6. #6
    Moderator bambadoo's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2002
    Sted
    Lørenskog
    Innlegg
    17,662
    Tagget i
    2 Innlegg
    Passer de fysisk tror jeg ikke det spiller noen rolle på den ampen din. Bare kjøp de rimeligste.
    I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

  7. #7
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2018
    Innlegg
    38
    Tagget i
    0 Innlegg
    ok, da går jeg for de rimeligste. Det er ikke noe klasse A vi snakker om så

  8. #8
    Servicemann RJEL's Avatar
    Ble medlem
    Apr 2004
    Innlegg
    1,948
    Tagget i
    2 Innlegg
    Og bøylene på baksiden mellom preamo og amp er selvfølgelig i?
    Unnskyld at jeg spør et slikt idiot spørsmål...
    ( fordi du burde fått lyd selv om glattelyttene er slitne. Men lytter bør nu måles. De kan godt se slitne ut, men være helt ok )
    Legger utgangsrelet til?
    Det finnes 10 typer mennesker. De som forstår binært tallsystem og de som ikke gjør det!
    http://www.rj-elektronikk.no

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed