Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2007
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg

    Problemer med XTZ sub

    Hei,

    Har en XTZ Cinema sub som har begynt å oppføre seg merkelig. Så lenge den har strøm begynner den å lage lyder (se video). Dette gjør den uansett om den har signal inn eller ikke.

    Noen som har peiling på hva som kan vær galt?

    Video:

    https://www.youtube.com/watch?v=dVPTv3ZiE5M

  2. #2
    Servicemann RJEL's Avatar
    Ble medlem
    Apr 2004
    Innlegg
    1,948
    Tagget i
    2 Innlegg
    Høres ut som en halvleder som lager støy.....
    Det finnes 10 typer mennesker. De som forstår binært tallsystem og de som ikke gjør det!
    http://www.rj-elektronikk.no

  3. #3
    Bransjemedlem Audiomix's Avatar
    Ble medlem
    Jul 2004
    Sted
    Kongsberg
    Innlegg
    10,949
    Tagget i
    3 Innlegg
    Album
    7
    Torget
    33
    Ny (<5 år)?
    Garanti?
    Hans - DIY'er

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    Aug 2007
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg
    Takk for svarene.

    Halvleder aner jeg ikke hva er. Men subben er forholdsvis ny, kjøpt i Okt\Nov. Så da er det vel bare å ta kontakt med surround.no å håpe det order seg.

  5. #5
    Bransjemedlem Audiomix's Avatar
    Ble medlem
    Jul 2004
    Sted
    Kongsberg
    Innlegg
    10,949
    Tagget i
    3 Innlegg
    Album
    7
    Torget
    33
    Ikke rot til noe selv.
    Tilbake til selger.
    Lurt å snakke med selgeren først.
    Hans - DIY'er

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed