Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Oct 2013
    Sted
    Borås
    Innlegg
    109
    Tagget i
    0 Innlegg

    Klipsch Chorus II, mellomtone forsvinner etter en liten stund

    Hei.

    Jeg har et par gamle Klipsch stående her der jeg har fått problem med at mellomtonen i den ene høyttaleren blir stille etter en kort stund. Noen som har noen tanker om hvor feilen kan tenkes å ligge? Det blir altså helt stille etter 1 minutt eller noe sånt.

    Takk for hjelp i forskudd :-)
    Bluesound Node 2 - Ground Sound DCN28 - Anaview - Quadral Titan VII

  2. #2
    Hifi Freak bambi's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2011
    Sted
    Nedre Eiker
    Innlegg
    8,911
    Tagget i
    8 Innlegg
    Har du åpnet og sjekket at det er god kontakt på kablingen til mellomtonedriveren? Hvis det er kabelsko som sitter der så kan de være løse, og det kan gi litt til-og-fra lyd.
    Truth can never be told so as to be understood, and not be believ’d.

  3. #3
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Oct 2013
    Sted
    Borås
    Innlegg
    109
    Tagget i
    0 Innlegg
    Takk for raskt svar :-)

    Jeg har åpnet og sjekket, og såvidt jeg er kar til å bedømme sitter kabelskoene godt på plass ja.
    Bluesound Node 2 - Ground Sound DCN28 - Anaview - Quadral Titan VII

  4. #4
    Hifi Freak aam01's Avatar
    Ble medlem
    Sep 2014
    Sted
    Sandvika
    Innlegg
    2,186
    Tagget i
    0 Innlegg
    Defekt kondensator som kortslutter når den blir varm.

  5. #5
    Hifi-entusiast
    Ble medlem
    Oct 2013
    Sted
    Borås
    Innlegg
    109
    Tagget i
    0 Innlegg
    Enkelt og greit? Da er det bare å plukke ut filteret, lodde vekk den defekte kondensatoren og montere en ny?
    Bluesound Node 2 - Ground Sound DCN28 - Anaview - Quadral Titan VII

  6. #6
    Hifi Freak bambi's Avatar
    Ble medlem
    Jan 2011
    Sted
    Nedre Eiker
    Innlegg
    8,911
    Tagget i
    8 Innlegg
    Sitat Sitat fra Mister Lager Se Innlegg
    Takk for raskt svar :-)

    Jeg har åpnet og sjekket, og såvidt jeg er kar til å bedømme sitter kabelskoene godt på plass ja.
    Ok, dårlig kontakt på fabrikkmonterte kabelsko er selvopplevd, så jeg tenkte at det var greit å få eliminert det som mulig feilkilde.
    Truth can never be told so as to be understood, and not be believ’d.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed