NTE - Juridisk Ansvar.

S

sorgenfri

Gjest
I vår, klaget jeg på strømmen inn til mitt hus. NTE - var samarbeidsvillige, og kom med en boks de plasserte i huset. Jeg skulle få beskjed om funnene, uten at jeg hørte et ord mer.

Så, ringer det meg en trivelig kar, fra NTE, og forteller at nå har de montert ny trafo, og skal legge kabel i bakken inn til huset mitt..

To rørforsterkere - en rørdac, en haug med ledpærer, og batteriet på min MacPro er gått til skogen på grunn av dette..Eller har det det?

Elektrikeren her ombord sier dette må være et Hertz problem, og ikke bare et Jordfeil problem før jeg kan forsøke å få noe tilbake, men spørsmålet mitt er:

Feilene de fant etter å ha overvåket mitt hus var så alvorlige at de har montert ny trafo - ny kabel, og de river nå luft spennet..


Har jeg rett på å få vite HVA som var galt?


Mvh

Sorgenfri
 
R

RL69

Gjest
Sikkert ugler i "NTE-mosen".
Har du ikke muighet til å spørre en advokat da? Det finnes jo noen muligheter for å vurdere slike ting uten at det koster noe eller for mye.
Ta kontakt med forsikringsselskapet ditt og sjekk med dem, hvis ikke finnes det en del på nett ( https://www.google.no/?gws_rd=ssl#q=juridisk+hjelp+på+nett ).

Eller rett og slett personlig oppmøte hos NTE hvis du har muligheten til det.

Første mål må vel være å få tak i måledata fra målingen som er blitt gjort.

MVH
KOL69
 
Topp Bunn