Resultater 1 til 11 av 11
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg

  KT 120 FØRSTEHÅNDS INNTRYKK

  Rett fra boksen og lytte inntrykk fra 10 minutt til spillte 180 minutter Tom gangen ser ut til å stabilisere seg etter ca 10 minutt i min pentode amp ,satt til ca 140 ma med forbehold om å stige noe etter hvert . Allerede fra første spille minutt tegner den ett bredere og dypere lydbilde enn mine shuguang kt88-98 . Høyere under taket er det og .Etterhvert som rørene er varme, og ved ca 60 min har jeg spillt gjennom en god del nylig spillt favoritt musikkk, og kt 120 virker som den har en extended topp og mid , men ikke nødvendig vis løft i frekvensgangen så er detaljeringen der som spikret, uten at det er anmassende . Det samme gjelder for mellomtonen , det er masser av luft og rom , og enkelte innspillinger som Peggy lees fever" høres finger knipsingen tydeligere i for hold til før .
  Ved ca 120 min synes jeg at den åpner opp for litt mer varme , bias har steget ca 10 ma siden første og eneste justeringen ved 10 min , og er nå ca 150 ma og resten av kvelden når jeg skriver dette . Bassen var jeg mest spent på . Jeg er glad i bass og kontrabass . Først synes jeg den var mindre eller lik i nivå enn s 88-98 , men etter hvert hører jeg at den bare er mere definert .Samtidig har den mer attack og slam .Slagverk høres og mere dynamisk og ekte ut . En rask sjekk med bass linjene til Ronda Smith/ Jeff beck;tokyo apr14 2010, mna na eiran , og brush with the blues " bekrefter definitivt at low bass og er markant bedre , men den kan dog ikke måle seg med min mosfett klasse A .
  Når dette er sagt så har jeg egentlig ikke klaget på shuguangene, de har egentlig en frisk og deilig spillestil,, ok her hos meg litt avrundet i topp og bånn , men ved litt volumkompensajon så retter det seg liksom litt opp . Hoved grunn for bytte var hovedsaklig at jeg har hatt noen av disse som har plaget meg med popping " og etter å kjøpt en runde nye shuguanger så har jeg blitt kvitt fenomenet , så enten tåler de ikke hardt pådrag , ellers har jeg fått en rævkjørt demo som hadde nettop 3 føkka kt 88 . KT 120ene med partsconnexions discount og frakt var ikke dyrere enn RS sine kt88-98.
  Så hvis kt 120 fortsetter å spille så overbevisende som de gjør nå , så kansje det går lengre tid i mellom , før jeg får abstinens og må koble opp mosfettene ,som egentlig er tiltenkt en vishay z201 mod , Kansje det kan la seg gjøre nå ?

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  770
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det var da voldsomme til gode rør dette a .

 3. #3
  Hifi Freak lovemusikk's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Innlegg
  7,922
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  1
  Hvilke forsterker testet du på?
  Hvordan er det med strømforsyningen..varmere? Eller tåler forsterkeren det helt fint?
  Hovedanlegg: One place , Heed Obelisk DA, Musical Innovation MI25, Musical Innovation MI18, Uscher Dancer Mini 2 DMD, Focal Elite kabler

 4. #4
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  18,328
  Tagget i
  5 Innlegg
  kt150 next ?

 5. #5
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  Hei til alle dere ,Jeg hadde på forhånd gjort omstendelig research på kt 120 ,Og da jeg så at parts connexion hadde dem mailet jeg først med Chris Johnson på partsconnexion , og han sa at han ikke hadde hatt en eneste misfornøyd KT 120 kunde , de bygger dessuten om deres egne amper .Rørene der blir matchet etter en 24 hour burn in " før matching , Min Carver vta 180 , ja den blir varmere i psu trafoen , men fikk godkjennelse derfra .,, men allikevel jeg kommer nok til å lage lufte slisser på trafolokket med tid,

  Var litt fristende å tenke på KT 150 men den trenger nok ny design ,,,, og den er heller ikke billig og jeg ville først og fremst ha ett ny produsert pålitelig rør og ikke betale en haug med penger for nos eller andre super carbon cryo som du egentlig ikke har noen garantier for , dessuten AR bruker jo kt 120 i nyere produksjoner

 6. #6
  Hifi Freak John_Harald's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2002
  Sted
  Sørumsand
  Innlegg
  3,791
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hva er partsconnexions discount på, hva betalte du i frakt, hvor lang leveringstid var det og hva endte prisen på totalt?
  Mitt anlegg, musikkrom, fremtidsplaner og musikktips,
  koserthuset i Akershus og veien videre

  http://www.hifisentralen.no/forumet/mitt-anlegg-og-billedtra-der/73321-konserthuset-i-akershus-og-veien-videre.html

 7. #7
  Hifi Freak skorob's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Brumunddal
  Innlegg
  3,131
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  4
  HVa satte du bias på ?! Ser du skriver 140?!

 8. #8
  Bransjeaktør Miles's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Fredrikstad
  Innlegg
  1,037
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  12
  Byttet ut KT 120 med JJ KT66
  Mye bedre diskant på KT 66
  Jeg representerer NordicSoundDesign.no

  Leben - Neat - Blumenhofer - DaaD - Analysis Plus -- Atoll - Resonessence labs
  New Audio Frontiers -Odeon Audio-
  Balanced Audio Technology BAT- Cammino Cables 9. #9
  Hifi Freak Zerostat's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Sted
  Skjetten
  Innlegg
  3,479
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  3
  Når ting får lagt seg litt, så blir det liksom litt som før.
  >>> Zerostatic Cables >>>

 10. #10
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  til alle dere , bias med kt 88-98 pentode lød godt hos meg fra 120 -150 ma ,,,(det blir hos meg ca 50ma pr par ) , og KT 120 har jeg lagt meg på 150ma foreløbig . Høyere tom gang fastner lyden mye , skal ikke mye til , og du får mindre rør sound "og mer som en kl A lyd .

  Jeg handler en god del hos pc , de har erfaring , utstyr og er ekspeditte , UPS til Norge 2 dager i usa til Norge ,posten Norge 3 dager .(510usd for 6mp kt120)

 11. #11
  Overivrig entusiast HAREPUSEN's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  telemark
  Innlegg
  1,040
  Tagget i
  1 Innlegg
  Har sjekket litt temperatur på carverne , heater trafoen med den nye kt 120 belastningen i forhold til kt 88 , ( uten å måle spenninger ).Med lokket av er den ca 47 gr , og ca 50 gr med ved om en omgivelse temp på ca 22 gr . Klasse 2 trafoene til Pacific isolasjon er rated til 220 gr og tempereatur rise 80gr , så tempen ligger innenfor . Men klart levetiden blir redusert med høyere varme .Med lokket av blir den ca 47 gr .Jeg kommer til å lage lufte slisse øverst og nederst i lokket for å skape en air flow " ,,,,
  Med shuguangene kunne jeg hive på nesten hva som helst unntagen Rammmstein s ashe zu ashe " Kt 120 med sterke asosiasjoner til SS kl A , kan derimot bli litt nådeløs på andre ikke så gode opptak . Valgets kval ,PS siste på stander har ikke blitt målt . Ellers er temp målingen gjort med både fluke IR og ptc sonde ,og ikke med utskrift

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed