Trenger hjelp til å koble SPDIF

Membran

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
04.03.2011
Innlegg
229
Antall liker
122
Sted
Østfold
Torget vurderinger
10
Hei,

Har kjøpt nytt hovedkort og det har intern tilkobling for SPDIF coax in/ut, men det fulgte ikke med adapter for tilkobling. Spørsmålet er om det bare er å koble RCA rett på hovedkortet med en passende ledning stump? Skal koble Sonos til in og ut til DACen.

På tilkoblingen SPDIF input er det en pinne for Power, hvordan skal den kobles? Har lagt ved informasjon fra manualen som viser pinnekonfigurasjon.

Takker for all hjelp!

Scan001.jpg


Scan002.jpg
 

Membran

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
04.03.2011
Innlegg
229
Antall liker
122
Sted
Østfold
Torget vurderinger
10
Ser nå at jeg kanskje har lagt denne i feil kategori og at den burde vært lagt under Datahjørnet. Beklager det. Moderator kan kanskje få flyttet den?

Er usikker på om jeg har beskrevet problemet godt nok. Det jeg ønsker er å koble meg til hovedkortet med RCA kontakter inn og ut på SPDIF kontaktene. Kjøpte kortet på Komplett og der fikk jeg beskjed om at det ikke var mulig å få kjøp original adapter så jeg får lage en selv. Noen gode råd på hvordan det skal gjøres? Tror at det er så enkelt som en skjermet kabel på en RCA, men har ikke prøvd dette før så før jeg legger ned noe tid på lodding etc ønsker jeg å høre med noen her inne som har greie på dette. Siste spørsmål: Hvordan skal eventuelt Power kobles på SPDIF In

Mvh
 
Topp Bunn