Endre sikring i platespiller for ny trafo?

niels

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.10.2002
Innlegg
3.951
Antall liker
1.286
Sted
Nadadouro, Portugal
Har en 220volt Micro Seiki hvor trafoen brummer litt, tenkte jeg skulle skifte trafoen ut med denne Noratel - transformer, reactor and power supply / Noratel / Produkter / Ringkjerne transformatorer / Type RT - ringkjernetransformator, åpen IP00 / 230/2x10 V / RT050-2010
Denne er 50VA, men har to sekundær uttak hvor bare den ene skal brukes, dvs. 25VA.
I platespilleren sitter der en 50mA T sikring, og en 315mA T sikring og det ser ut til 50mA T sikringen røk da jeg prøvde ut den nye trafoen. Sikringen ser hel og fin ut men der er ingen reaksjon når man måler med multimetret i ohm stilling.
Jeg tok av den hvite og brune kabel der går til den gamle trafo og koblet den nye trafo på her, de to røde er fra sekundær på gamle trafo og her koblet jeg på sekundær fra den nye trafo.
Den nye trafo sitter i eget kabinett.
Hvordan fikser jeg dette, må jeg gi opp prosjektet?

Kunne vel også tilføre 230 volt direkte til det eksterne kabinettet med den nye trafo, og da koble sekundær på printet men da må jeg vel ha en sikring i det eksterne kabinettet fortsatt, eller?

edit: sorry iPad legger noen ganger bilder inn opp ned.
 

Vedlegg

Sist redigert:

RJEL

Servicemann
Ble medlem
30.04.2004
Innlegg
2.131
Antall liker
1.417
Torget vurderinger
4
Jeg har ikke sett undersiden på bakelittprintet, men jeg antar at denne 50mA sikringa er på primærsiden av trafo. Det kan du jo fort måle.
Jeg ville koblet fra fra sekundær på den nye trafo, satt i ei ny sikring og se om den da ryker.
Hvis den da ryker så trekker den nye ringkjerne litt mere strøm i oppstarten, prøv da ei litt større sikring foreks. 315mA.
Hvis den ikke ryker så er det jo noe galt på sekundær.....
 
Topp Bunn