Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-entusiast Titleist's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2008
    Innlegg
    136
    Tagget i
    0 Innlegg

    støy på strømnettet?

    hei,

    opplever at anlegget lager "poppe-lyder" ca. hvert 20sek.

    ganske ubehagelig...

    ligner på lyden som oppstår når du kobler av/på signalkabler til forsterker.
    Tar du ikke akustikk seriøst, tar du ikke musikk seriøst.

  2. #2
    Hifi-entusiast Titleist's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2008
    Innlegg
    136
    Tagget i
    0 Innlegg

    støy på strømnettet?

    virker som det bare er høyre kanal som lager disse lydene...

    kan det være en gååååen utgangstransistor ?
    Tar du ikke akustikk seriøst, tar du ikke musikk seriøst.

  3. #3
    Hifi Freak roger's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2002
    Sted
    Nøtterøy
    Innlegg
    1,579
    Tagget i
    0 Innlegg

    støy på strømnettet?

    Sitat Sitat fra Titleist
    virker som det bare er høyre kanal som lager disse lydene...

    kan det være en gååååen utgangstransistor ?
    Det er ikke en elektrolyttkondensator som begynner å bli lekk/dårlig da?
    Roger
    Vinylsnurre: VPI Classic, RIAA: Heed Thesis phi/Trigon Advance, Pre: Bent Audio/Slagle sølv autoformere, Effekt: Mastersound 300B monoblokker/Bottlehead Paramount 2A3, Høyttalere: AG Duo Grosso, Kabler: DIY sølv rund baut

    Medlem av Hornalliansen

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed