dårlig kvalitet på radio fra Canal Digital

tommen

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
29.11.2002
Innlegg
144
Antall liker
0
jeg får radiosignaler via kabel fra Canal Digital og har en brukandes fm-tuner. Mitt problem er at det ligger ganske mye grunnstøy/sus på f.eks Alltid klassisk og Sveriges radio P2 men også andre kanaler.
Klagde på dette og hadde en kar fra Relacom på besøk som var enig i dette men som han sier så er det aldri noen som har klagd på dette før og han visste ikke hva Canal Digital brukte som mottager-utstyr før de sendte signalene ut på kabel.
Skjønner ikke helt at Alltid klassisk skal ha støy når dette er en DAB sendt kanal som da blir gjort om til FM via kabelen.
Noen med erfaring her?
 

Audiomix

Bransjeaktør
Ble medlem
05.07.2004
Innlegg
13.111
Antall liker
4.964
Sted
Kongsberg
Torget vurderinger
28
Sjekk om RADIO er noe som inngår i pakketilbudet du har. Hvis radio er med, er det bare å klage. Klag til Canal Digital og ikke til et eller annet firma de har satt bort installasjon og vedlikehold til.
Jeg har opplevd det samme med Get. Først dreide det seg om TV lyden. Måtte forklare at det var forskjell på MTV og annet. Det ordnet seg. Ble godt nok i hvert fall. Da jeg også klagde på radiolyden, fikk jeg til svar at radio bare var noe som fulgte med. Ikke kostet det noe og ikke hadde de noen krav til kvalitet.
 
Topp Bunn