Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Rojoh
  Guest

  Hvilken nettbryter trenger jeg?

  Jeg trenger litt hjelp til å bestille riktig nettbryter til min forsterker (den gamle er ødelagt) - altså en erstattningsbryter. Desverre klarer jeg ikke å lese av bryteren hva slags type det er snakk om: enten momentan eller alternerende


  Det er snakk om enten 1-polet "momentary action", eller 1-polet "alternate action". Jeg tror det er en momentary action jeg skal ha. Trykker en gang for "på", og enda en gang for "av." Er dog usikker, så innspill tas i mot med stor takk.

  Mvh. Johan
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  9,378
  Tagget i
  3 Innlegg

  Hvilken nettbryter trenger jeg?

  Momentary action er som regel tilbakevendende til utgangspunktet - dvs kun på så lenge du trykker på knappen - dvs momentary som i midlertidig - momentary lapse of reason. Alternating action er vanligvis de som holder posisjonen du har trykt inn - dvs trykk engang for på og en gang til for av dvs alternating som i vekslende.

  mvh
  KJ
  You can get away with anything if you give it a good tune

 3. #3
  Rojoh
  Guest

  Hvilken nettbryter trenger jeg?

  Takker så meget!

  Ellers var det riktig så god support og service fra Schweitzer Schaltsysteme AG. Ikke noe problem å få tak i reservedeler der.

  Mvh. Johan

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed