Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast jones's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2005
  Innlegg
  190
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dårlig delefilter??

  Jeg har den siste tiden forsøkt å finne ut hvorfor jeg mangler bass i oppsettet, da spesielt i "mellom bass området" men egentlig over hele linja.

  Jeg med andre har begynt å mistenke delefilteret, og da spesielt fasefeil i delefilteret. Jeg aner ingenting om slikt, men tok til slutt mot til meg og skrudde ut bass-elementet og fikk tatt noen bilder av herligheten.

  Jeg vet bassen er skrudd ut før, for å refoame basselementene, men jeg aner ikke om noen har gjort noe med delefilteret.

  Kan også nevne at jeg tidligere har hatt problemer med at mellomtone og diskant har falt ut, og kommet tilbake igjen ved å sette høyere volum. Men har av en eller annen grunn ikke hatt dette problemet den siste tiden.

  Som dere ser på bildene henger dempefyllet igjen på delefilteret flere plasser, ser litt overkill ut med alt det brune fyllet på filteret, men som sagt, jeg kan absolutt ingenting om dette, så mulig det er helt normalt...??


  Bilder på: http://www.snell.no/delefilter
  Denon AVC A1
  Snell Acoustics XA 90
  Snell Acoustics XA 55
  Snell Acoustics Type K.5
  Snell Acoustics SR 30
  Snell Acoustics Type Ci
  Snell Acoustics Type CC1


 2. #2
  Hifi Freak Diy Duke's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Innlegg
  2,182
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dårlig delefilter??

  Det er så let som det kan blive. Tilslut 1,5 v batteri til højttalerne en af gangen med den polaritet som du anser for korrekt. Basenhederne skal bevæge sig samme vej ellers er noget galt. Nu har jeg set billederne ser ud til en eller anden idiot har haft fat i dem få en kyndig person til at se dem efter. Det kan ikke afhjælpes via billeder her på forum.
  Hands of the compression Button music industri.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Oct 2004
  Innlegg
  9,377
  Tagget i
  3 Innlegg

  Dårlig delefilter??

  Oi ... det var lit av et kråkereir ... ikke direkte vakkert ... men det har i seg selv ingen betydning. Poenget er om basselementene på begge HT er koblet likt. Den gule dotten hvor kablene er kobblet på basselementet er mest sannsynlig «plusspolen» på basselementet. Du bør evt følge ledningstrekket fra ht.terminalene via delefilteret til basselementet. Dersom dette ikke er koblet likt i begge HT så vil du kunne få en utfasing av bass og dermed alt for lite bass i lytteposisjon.

  mvh
  KJ
  You can get away with anything if you give it a good tune

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed