Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Roysen
  Guest

  DC-moduler til passive høytalere.

  Jeg har stor glede av å følge med på hva tidligere Audio Physic sjef Joachim Gerhard foretar seg. I sitt nye firma Sonics har en utviklet en ny toppmodell som heter Passion. Dette er en passiv 3-veis bassrefleks høytaler som benytter noe han kaller DC-moduler. Jeg har hverken stor nok teknisk innsikt eller gode nok tysk kunnskaper til å forstå forklaringen på deres websider: http://www.sonicsonline.de/en/produkte.php. Klikk på Passion og det kommer opp en ny side. Nederst på denne siden ligger det en link til et pdf-dokument som visstnok skal gi en del tekniske beskrivelser av denne høytaleren. Dersom noen er villig og i stand til å tyde dette ville jeg satt pris på en forklaring.

  Mvh
  Roysen

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  2,466
  Tagget i
  0 Innlegg

  DC-moduler til passive høytalere.

  Det går i grunnen ikke fram av forklaringen hva det egentlig er, men jeg tipper at det er det samme som Dynaudio har brukt på f.eks. Gemini høyttaleren. Det er en slags fasekompensering av diskantelementet. Det gir vistnok en bedre tilpasning av fase/tidsforsinkelse av diskanten mot mellomtone/bass.  Det aktuelle nettverket består av to 15mf kondiser og to 0.27mH spoler.
  Hippies, prepare to be punished!

 3. #3
  Overivrig entusiast AAaF's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Innlegg
  903
  Tagget i
  0 Innlegg

  DC-moduler til passive høytalere.

  Sitat Sitat fra Rhesus


  Det aktuelle nettverket består av to 15mf kondiser og to 0.27mH spoler.
  Liten digresjon: Godeste Joachim Gerhard har tydlegvis ikkje funne ut av hurtigtasten for µ(Ctrl+Alt+M). Litt drøyt med kapasitansar storleiksorden 15mF(15000µF) kanskje...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed