Side 2 av 2 FørsteFørste 12
Resultater 21 til 22 av 22
Abonnér på denne tråden
 1. #21
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2016
  Innlegg
  248
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Wishmaster Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Caucaso Se Innlegg
  Sorry for å innblande meg men, hvorfor skulle du trenge et nytt kort får å få 4K bilder hvis du koblerer en HDMI kabel direkt til Hdmi ( video) inngang til tv’n ? Og bare audio hdmi til prosessoren ?
  Dette er hifisentralen og noen ganger spores det av både til høyre og venstre. Jeg nevnte AV8802 innledningsvis og da er de naturlig at det berømte kortet som gjør modellnavnet om til AV8802A kommer opp fordi "alle" kobler sine kilder til prosessoren og derfra til TV med én HDMI. Dog, noen av oss kobler alle bildekilder direkte til TV og bare lyd til prosessor, og dermed er det heller ikke noe behov for dette kortet da ingen bildesignaler går via prosessoren. Det er bare AV8802 som kan ha dette kortet, ingen andre i AV-serien.
  AV8805 som er den nyeste har det, eller tilsvarende. Den vil også kunne oppgraderes med hdmi 2.1 kort senere, som 8802 til A versjonen.
  Jeg koblet også bluray spillern direkte til tv’n (og audio hdmi til prosessor) i noen måneder, men var aldri fornøyd med det, bla. mye lipsync problemer og tv’ jeg har er ikke på langt nær så smidig i kilde bytte.
  Håper eARC vil fungere mye bedre enn gamle ARC, mange som blir glade da.


  Sent from my iPad using Tapatalk
  Audio Physic Scorpio 25 - Parasound A31 - Marantz av8805 - Wireworld - Isotek ohc40

 2. #22
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Mar 2011
  Innlegg
  57
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Derfor spurte jeg . Du trenger enten den nye receiveren eller eARC / hdmi 2.1 siden du bruker ikke video signaler fra prosessoren og dermed sender du directe til tv’n. At du kan få bedre lyd med bedre prosessor/receiveren har ingenting å gjøre med eARC eller HDMI Utgave.

Side 2 av 2 FørsteFørste 12

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed