Resultater 1 til 4 av 4

Tråd: ny reciever

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2015
  Innlegg
  9
  Tagget i
  0 Innlegg

  ny reciever

  Hei,

  Vurderer og kjøpe meg ny reciever da den jeg har pdd (Denon AVR-X4100) har begynt og tulle med ene pre-out på front.

  Mitt oppsettet
  B&W
  683s1 front
  CMC 2S2
  685s2 surround
  CCM 362 atmos
  2x SVS PB2000

  Håper det er noen der ute som kan dele sin erfaring og anbefalinger :-)
  Frister litt og gå bort ifra Denon og prøve noe nytt.. :-)

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Aug 2013
  Innlegg
  1,069
  Tagget i
  18 Innlegg
  Om din Denon har problem med pre-out på front; så tror jeg ikke nødvendigvis løsningen er å bytte til noe annet. Jeg er helt sikker på at dette kan fikses slik at den fungerer som den skal. Ingen merker er feilfrie; men Denon/Marantz er vel en av de største der ute; og jeg er helt sikker på at dette kan ordnes slik at den fungerer som den skal.

  Naturligvis, oppgradering kan være en spennende reise til å forbedre lydkvaliteten ytterligere - da anbefaler jeg å gå opp en klasse eller 2; lese reviews på nett og ikke minst - dra til butikker som har de forskjellige modellene for å høre på dem. Det som er fantastisk for meg trenger ikke fungere for deg og omvendt.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2015
  Innlegg
  9
  Tagget i
  0 Innlegg
  sant nok, snakket med HifiKlubben og fikk beskjed om at det var bare og sende inn for å få dette undersøkt.. (rundt 4 uker inkl postgang iallefall).. Så har det seg jo slik at "kino-sesongen" starter nå når høsten begynner og nærme seg, noe jeg ikke kan se for meg og være uten :O

  Får jeg den jeg har fixet så kan jeg jo legge den ut for salg :-)

  Har du noen anbefalinger?

 4. #4
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Aug 2013
  Innlegg
  1,069
  Tagget i
  18 Innlegg
  Jeg har hatt Marantz AV8802a siden den ble lansert; synes den fungerer utmerket - Marantz bygger på samme platform som Denon, bare med fokus på bedre lydkvalitet (så du vil kjenne deg godt igjen i menyer og oppsett). Til tross for at jeg er fornøyd med Marantz AV8802a; så venter jeg på Trinnov Altitude 32 skal leveres, så da legges Marantz AV8802a ut for salg etterhvert. Naturligvis har 8802a ikke innebygd forsterker, som krever at man må ha effekt-trinn for hver kanal i tillegg. Marantz har også utgaver med innebygd forsterker (receiver). Så bare å se hvor hardt du vil banke sparegrisen og ta det derfra. Jeg er helt sikker på at andre merker i samme prisnivå vil fungere utmerket også.

  Edit:
  AV8802a er oppgradert til AV8805, som er en litt forbedret utgave. Regner med at AV8802a kan oppdrives til hyggelig pris (ser ut som begge selges fortsatt).

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed