Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Mar 2018
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg

    Denon AVR 4311

    Jeg har en AVR 4311 som først begynte å tulle med at det virket som det ble feil med (hdmi) inngangene. Jeg måtte bytte på å bruke forskjellige innganger for å få bilde på projectoren. Etterhvert fant jeg ut at hvis jeg dro ut kontakten mellom hver bruk, så funket det. Nå er det helt stopp - jeg får bare DENON "prøvebilde" når jeg slår på. Prøvde optisk inngang også uten hell.

    Spørsmålet mitt er om dere mener at det kan være verdt å prøve å reparere dette hos HIFI klubbene eller andre. Alternativet er å kjøpe en annen brukt surround reciever, for eks en X4000. Jeg har dog lest at 4311'en regnes som veldig god og at senere modeller av Denon er produsert i Kina med dårligere kvalitet. Jeg forstår selvfølgelig at det avhenger av hva de finner som er feil og prisen på rep, men bare kontrollen hos Hifiklubben koster nesten 1000 kr, så jeg usikker på om jeg i det hele tatt skal få det sjekket. Hadde en 3808 før denne, fikk også litt tidlig feil på denne. Prøve annet merke kanskje?

    På forhånd takk for tips!

  2. #2
    Hifi Freak AndersR's Avatar
    Ble medlem
    May 2011
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    2,712
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1
    Har du forsøkt å nullstille hele greia, i tilfelle det er noe som har monga seg i innstillingene? Denonprodukter har pleid å blokke bildebehandling i Pure Direct. Om det har sneket seg inn noe sånt på steder som det ikke bør være, vil en nullstilling normalt sett ta knekken på dette.

    'Initialize' er vel begrepet de benytter til dette.

    Verdt et forsøk. Det er nok uansett det første som blir gjort om den leveres på service.
    Kjøp noe skikkelig kult!
    B&W-basert stuekino under oppføring. Byggetråd HER

  3. #3
    Bransjeaktør Flageborg's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2005
    Innlegg
    2,813
    Tagget i
    1 Innlegg
    Har du nyeste firmware?
    Har du sjekket HDMI-kabelen?
    Har du kjørt en factory reset?
    http://www.kringlyd.no - Hosted by ProIsp

  4. #4
    Medlem
    Ble medlem
    Mar 2018
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg
    Jeg prøvde factory reset, hvis det er å slå på mens du holder 2 knapper inne samtidig. Firmware er ikke prøvd, jeg får finne en oppskrift på dette og prøve det også...

  5. #5
    Hifi Freak AndersR's Avatar
    Ble medlem
    May 2011
    Sted
    Oslo
    Innlegg
    2,712
    Tagget i
    1 Innlegg
    Torget
    1
    Husk at du skal merke at alle innstillingene dine blir drept av dette, om reset'en var vellykket.
    Kjøp noe skikkelig kult!
    B&W-basert stuekino under oppføring. Byggetråd HER

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed