Brått ble det merkelig ekkolyd på CD og DVD

FelisAttica

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.01.2017
Innlegg
140
Antall liker
37
Litt usikker på hvor jeg skal opprette dette spørsmålet, så dersom det er plassert i feil kategori er det bare å flytte.

Jeg har en blu-ray spiller koblet til Rotel RA 1570 via coaxial kabel. Denne brukes både til film og CD. Jeg skulle sette på en film og plutselig var lyden helt merkelig. Når en person snakket var det som om to stk pratet samtidig. Satte på en annen DVD som jeg nylig hadde sett og som da hadde hørtes helt normal ut. På denne var lyden faktisk litt bedre enn den forrige, men det var fortsatt masse ekko. En CD ble også prøvd og det var noe av det merkeligste jeg noen gang har hørt. Det samme gjaldt altså. Innstillinger ble sjekket. Spilleren ble også skrudd av og på. Jeg satt og hørte på CD kort tid før dette og alt var normalt. Skulle bare finne meg litt mat og kose meg med en film til maten og når jeg satte den i ble jeg umiddelbart møtt av dette. Skjønner ikke helt hva det kan komme av og lurer på om noen har opplevd det samme? Kan nevne at jeg ikke har slike problemer med lyden via den optiske inngangen når jeg streamer til en Chromecast audio. Noen som har opplevd lignende? Kan det skyldes en ødelagt coax utgang? Utgangen på spilleren er litt skjev, så kanskje er ikke kontakten god nok? Mulig den bare må byttes ut.
På forhånd takk for svar!
 

Brummund

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
19.11.2007
Innlegg
450
Antall liker
284
Sted
Fredrikstad
Volum på TV? Bare for å rydde det av veien, beklager hvis du har sjekket det :)
 
Sist redigert:

FelisAttica

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.01.2017
Innlegg
140
Antall liker
37
Haha! Ja, det var faktisk problemet. Føler meg bra dum nå :rolleyes: Bruker vanligvis optisk kabel ut fra TVen til forsterkeren, men har vært uten optisk kabel noen dager og har da brukt TVens interne høytalere til TV titting. Når jeg har spilt CDer har jeg ikke hatt TV på. Antar at TVens volum sto på minimum sist jeg så film. :p
 

FelisAttica

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
02.01.2017
Innlegg
140
Antall liker
37
Bra du kom meg til unnsetning ;) Uvisst hvor lang tid jeg hadde brukt på å løse dette problemet ellers.. :p
 

carisma

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.12.2014
Innlegg
1.492
Antall liker
914
Opplevd akkurat det samme sjøl. Blir skikkelig karaoke stemning [emoji41]
 
Topp Bunn