Resultater 1 til 8 av 8

Tråd: Onkyo

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Gradient Helsinki 1.5's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Sted
  Elverum
  Innlegg
  386
  Tagget i
  0 Innlegg

  Onkyo

  Hei.
  Jeg lurer på om noen her inne vet om jeg kan benytte meg av pre-out Zone2 på reciveren til å kjøre signalet videre inn på Abrahamsen oppsettet.
  Tenker da å kjøre Abrahamasen i HT modus, og reciver vil da kun fungere som kilde samler for alt annet utsyr.
  Har hatt en slik kobling tidligere, men da hadde jeg Ec 4.8 og pioneer reciver, men den reciveren hadde pre-out for front kanalene.
  På denne måten ble alt av signaler kjørt gjennom ec4.8 i HT-modus og det var volum kontrollen til denne som regulerte volum.
  Håper noen her inne kan svare på om pre-out zone2 kan benyttes til dette, da den ikke har pre-out på front kanalene.

  Hilsen Morten
  ABRAHAMSEN V30UP, 2 x ABRAHAMSEN V40UP, GRADIENT HELSINKI 1.5, ANTI-MODE 2.0 DUAL CORE, HJEMMELAGET ELTEK ARGES SUBWOOFER, PRO-JECT 1XPRESSION CARBON MED BENZ MC20E2 PICK-UP, LG 47" 3D LED TV.

 2. #2
  Hifi Freak Torolan's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2010
  Innlegg
  2,174
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det vil jo fungere til stereobruk , men det blir vel feil når du kjører surround , for du får ikke på en fornuftig måte rutet lyden som frontene skulle hatt ut gjennom zone2 utgangene.
  ELEKTRONIKK : Marantz AV7704 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
  HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , AS Surround S THX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
  BILDE : LG 65 Oled B7 , Sony UBP-X8000 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV 4K.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  2,679
  Tagget i
  0 Innlegg
  Siden vi har en Onkyotråd under hjemmekinodelen av forumet her; se på denne tokanals receiveren:

  Onkyo | TX-8270

  Første tokanalsproduktet jeg ser med HDMI! Fire innganger og en ut. Det gjør vel denne til en super sak i et tv-oppsett med stereolyd og gode høyttalere. Bare å koble på tuner, Appleboks og blurayspiller. Og platespiller med..

  Innebygd DAB+ er vel også uvanlig foreløpig.

  Denne synes jeg ser helt super ut.

 4. #4
  Hifi Freak AndersR's Avatar
  Ble medlem
  May 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,712
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Yap, dette er helt klart en god ide. Spørsmålet er om det er etterspørsel nok etter slike produkter til at det er lønnsomt for en sluttkunde å kjøpe slike produkter fremfor en fullverdig flerkanals modul, og bare la være å bruke mer enn de to frontkanalene.

  Arcam har også laget noe lignende.
  SR250 - Stereo AV Receiver - Arcam
  Kjøp noe skikkelig kult!
  B&W-basert stuekino under oppføring. Byggetråd HER

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  2,679
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det er nok et slags "crossover"-produkt ja. Men ligner mest en vanlig stereoreceiver siden den mangler romkorreksjon. Men bra å se at de digitale inngangene hittil brukt i kino/tv-sammenheng begynner å komme på disse stereokomponentene også. Til nå har det jo vært vanntette skott mellom A/V og hifi.

  Til høsten blir det antakelig flytting av husvære for min del og eget lytterom blir en saga blott. Ser derfor ut som et hendig og allsidig stereoanlegg med en alt-i-ett løsning for musikk/film/tv blir resultatet. Denne seiler opp som en aktuell kandidat for å drive det hele.

 6. #6
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  2,679
  Tagget i
  0 Innlegg
  Da er Onkyo TX-8270 satt opp i TV-benken og spiller på et par Dynaudio DM3/7. Og du verden så det spiller! Særdeles positivt overrasket over en dynamisk og spretten lyd, men fyldig og ørevennlig samtidig! Freser gjennom en del musikk på DAB her nå. Den innebygde radioen er svært god og jeg får inn det aller meste av kanaler her med den medsendte T-antenna.

  Stort sett enkel og intuitiv setup med fine grafiske menyer på TV-skjermen. Viktig og gå inn og stille den til å spille helt ned hvis man ikke bruker sub.

  Av alle innkjøp det siste året fremstår denne som det smarteste så langt. Anbefales for den som skal ha et godt tokanals anlegg i TV- kroken. Bildet shuntes videre til tv-en uten krøll og lyden er helt super for en sak til en 6-7k kroner. Kjekt å kunne høre DAB mens reklamen går på tv-en. Et tastetrykk så slipper du å høre om Trivago

 7. #7
  Æresmedlem Audiophile-Arve's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Sted
  Kysten av Nordvestlandet. I aller argaste nynorskdistriktet
  Innlegg
  15,382
  Tagget i
  2 Innlegg
  Veldig interessant produkt, den receiveren der. Veldig framtidsretta, og så er det kanskje håp om at dei to kanalane er påkosta.
  Helsing Arve;
  www.audiophile.no går så det susar - nesten attende til gamle høgder!
  Ta kontakt om du vil ha testa noko...

 8. #8
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2007
  Innlegg
  2,679
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hvis du vet at det holder med 2.0.eller 2.1 oppsett og du ikke har lyst på en typisk AV-receiver med RK og hele pakka så er denne helt super. Ikke pistrete i klangen og den fungerer helt suverent som 'omkoblingssentral' for diverse kilder med HDMI. Og DAB er kommet for å bli - flott at dette er en del av receiveren. HAr vel også en phonoinngang uten at jeg skal gå god for kvaliteten på denne.

  Spiller mer enn høyt nok for en film på tven.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed