Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  1,035
  Tagget i
  0 Innlegg

  Problemer med Philips soundbar

  Jeg har gått til innkjøp av Philips Soundbar HTL 6145. Jeg har bredbånd fra Altibox med opptaksdekoder. Denne er koblet til TV med hdmi kabel. Soundbar er koblet optisk fra TV til Soundbar. Enkelte ganger når jeg slår på Soundbar får jeg en forvrengt lyd (TV-lyd er avslått). Dekoderen sender lyden i 5 (DB?) trinn til TV. Til og å begynne med hadde jeg forholdsvis høyt volum inn på TV, for å slippe å ha volumet for høyt på Soundbar.
  Da var det ofte forvrengt lyd ved påslag Soundbar. Nå har jeg stilt lyd på 30 (dB) inn på TV.
  Sounbaren har en trådløs sub med 2 bassporter og 2 drivere og problemet løser seg ved å ta ut kontakten på suben og på igjen.
  Det jeg lurer på er om noen av dere vet om dette kan skyldes interferens. At lyden som sendes fra dekoder til TV og returneres optisk til sounbar er for høy og at det oppstår interferens når lydplanken sender bassignalene til sub.
  Lønner det seg å sette lyden fra dekoder inn til TV så lavt som mulig?Tips ønskes for Sounbaren spiller veldig bra med mulighet for Bluetooth.
  Hva er livet uten musikk?

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  1,035
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ingen som har noen teori om hvorfor dette skjer?
  Hva er livet uten musikk?

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed