Problemer med primare spa 21

Daka

Fersking
Ble medlem
20.06.2009
Innlegg
2
Antall liker
0
Hei!
Jeg sliter litt med min primare spa 21 om dagen. Igår spilte jeg musikk uten problemer,slo av på vanlig måte. Startet forsterker opp igjen idag,og får null lyd fra høyttalere.

Prøver å bytte ledninger,innganger samt fabrikkinnstilling uten hell. Åpner lokk og finner en sikring som er defekt, bytter denne og prøver igjen. Får kun lyd ut av høyttaler ved at jeg stiller inn "mode" i meny til bypass. Men med bypass på slår lyd ut og inn om jeg skrur litt opp (virker som det skjer når det er bass),klikker konstant i noe bakerst i forsterker.

Er det noen her som har noen gode tips eller en formening om hva som kan være galt ?
 

RJEL

Servicemann
Ble medlem
30.04.2004
Innlegg
2.131
Antall liker
1.417
Torget vurderinger
4
Jeg tar det som selvfølge at alle innstillinger i meny er korrekt. At ingen høytaler er stengt av eller noe sånt.
Så forstår jeg det sånn at fronthøytalere kommer inn når du spiller høyt i bypass? Det er et rele problem !
Ingen lyd i noen av surround-modene kan være et releproblem, men det kan også være at 60-80 kondensatorer må skiftes på DSP og DAC kort eller sjeldenere feil som communcation feil mellom front og DSP, osv. Mange muligheter.....
Og dette må måles ut.
 

Daka

Fersking
Ble medlem
20.06.2009
Innlegg
2
Antall liker
0
Jeg har kun 2 fronthøyttalere tilkoblet. Jeg har lyd i høyttalere fra 0-10 på volum om jeg går inn i innstillinger og endrer til bypass. Skrur jeg lydvolum over 10 på forsterker slår lyden ut og inn, og klikker i forsterker konstant. Lyden virker til å komme fra midten av forsterker bakerst,men ikke lett lokalisere eksakt. Kan nevnes at om jeg endrer mode til stereo eller generelt andre enn bypass står det bare og blinker "input mode unknown" i menyen.
 
Topp Bunn