Hei! Jeg har ett par Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand høyttalere som jeg egentlig hadde tenkt å ha i ett stereo oppsett i stua. På grunn av andre prioriteringer lurer jeg nå på mulighetene med å bruke de i ett kino oppsett. Jeg har sett på surround høyttalere i samme serie, og syntes de ser noe spinkle ut og er noe dyre. Er det noen som har erfaringer fra Concert Grand serien i hjemmekino?
Er det andre høyttaler serier som kunne passet sammen med BCG'ene i en kino?
Jeg er veldig fornøyd med de til musikk, men er noe til de i en kino sammenheng. Jeg har ett par klipsch RF82mk2 som jeg også er veldig fornøyd med, og som jeg i utgangspunktet hadde tenkt til å bruke i kinoen sammen med ett klipsch surround sett.
Jeg har vært inne på tanken å selge BCG'ene, men jeg ser det ligger ett par på finn til godt under det jeg kjøpte de for brukt, og de har lagt ute gsnske lenge. Det beste hadde kanskje vært og få solgt de, men jeg er ikke interessert i å tape flere tusen kr på de da jeg bare har hatt de ett halvt år selv ca, så jeg lurer på om noen har noen andre foeslag/erfaringer?

Rommet er ca 25m2
Av utstyr jeg vil bruke i kinoen har jeg
2stk parasound Halo A21 (hadde tenkt å ha en i stereoen og en i kinoen, men stereoen er nå nedprioritert)
Arendal subwoofer 3
SVS PC12 NSD
Klipsch Rf82mk2
Vienna Acoustics Beethoven Concert Grand

Jeg lurer også på hva jeg nå skal bruke de to A21'ene til. Jeg hadde har tenkt tanken å brokoble de på frontene, men BCG'ENE med impedans på 4ohm går ikke det. Har også hørt at brokobling ikke er bra for forsterkeren?

På forhånd, tusen takk for alle innspill!
Mvh
Eivind Marcussen